goed en snel geholpen

ging snel en goed, maar heb toch graag iemand aan de lijn als het ingewikkelder zou zijn geweest. voor deze hulp was dat echter niet nodig

goede service na kwijtraken simkaart

Betaling van een nieuwe simkaart ging niet, omdat die mobiel bevestigd moet worden. Dat ging niet omdat mijn oude simkaart verlopen was. Medewerker Igor bedacht een goede oplossing: betaling achteraf bleek mogelijk.

gewelig

ik werdt good geholpen

Thiemo heeft me super verder geholpen dank u wel

perfect!

Fijne en snelle communicatie, Miranda toont begrip en is erg professioneel! super fijne service! heel blij mee!

Top persoonlijke service door Jesse.

Ik liep al een tijdje tegen een issue aan die ik zelf niet kon oplossen, maar Jesse van budget mobiel heeft me er binnen een paar minuten doorheen geloodst. Professioneel, snel en vriendelijk :) ik ben heel erg tevreden.

Gewoon snel en duidelijk

Gewoon snel en duidelijk antwoord op mijn vraag

Duidelijk,en goed gehandeld door medewerkster

Simkaart tot 2x toe niet aangekomen

Nieuw bij Budgetmobiel. De eerste simkaart is nooit aangekomen. Na contact met de klantenservice een aantal dagen laten zou er een nieuwe gestuurd worden. Bevestigingsmail nooit ontvangen, evenals de simkaart zelf. Nu net via de klantenservice weer een nieuwe aangevraagd. Nu maar afwachten of deze ook inderdaad binnen gaat komen.... Klantenservice is behulpzaam, wel vaak te druk om doorheen te komen... Al met al geen goede eerste indruk van Budgetmobiel.

Positief!

Positief gesprek en duidelijk

Prettige service

Helaas maakte de mediamarkt een fout met een abbonement, maar jullie hebben dit netjes hersteld!

Alles verliep naar verwachting en ik ben tevreden met de Sim Only.

Prima.

Heel erg snel en gemakkelijk

Het was heel fijn en vlot

Snelle reactie en service

Mijn vraag werd snel beantwoord en hetgeen was snel aangepast.

snelle reactie

chat werdt snel op gereageerd

Prettig geholpen

Alles ging vlot en werd goed geholp[en

Good

Good customer service

Budget Mobiel slechtste bedrijf die ik zaken mee hebt gedaan, NOOIT MEER.

Werkelijk de slechtste bedrijf die ik zaken mee hebt gedaan, Ik ben al drie dagen nu niet meer bereikbaar voor niemand, Totaal onbetrouwbaar, klantenservice is een drama, dus al met al NOOIT AAN BEGINNEN!!!

Samuel was nice and helpful

Good price and quality phone network, kind customer service. Would rejoin :)

Snel en behulpzaam

Ik werd snel geholpen en goed begrepen door de medewerker.

snel geregeld

Opzegging snel verwerkt!

Opzegging is super snel verwerkt via de chat. Heel fijn!

Is dat er snel geregeerd wordt vriendelijk en behulp zaam zijn echter ben ik wel lang klant en hebben alleen 1 A2 jaarigen kanten kans op een cado bon echter ben ik wel tevreden met een vast abonnement ik heb een maandelijkse op zeg naar abono met en maak dus geen kans op kado wat ik wel jammer vind ook al ben ik heel lang klant bij ze en zeg ik me maandelijkse abo niet op dat is de enigste te keur stelling die ik heb

Chatten met BudgetMobiel

Dat chatten werkt uiterst moeizaam. Voor ik iemand had die mijn probleem op kon lossen,ben ik wel even aan het navigeren geweest. Op goed geluk kwam ik op het juiste adres. De juffrouw (Sherley) die mij hielp, heeft het in mijn ogen goed gedaan. Het geCHAT binnen budget thuis kan ik nou niet aanbevelen. Telefonisch contact werkt vlotter en wat klantvriendelijker

goede service

ik ben met mijn probleem voor mijn zoon goed geholpen door Maartje, toppie

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Mobiel

Hallo, wij zijn Budget Mobiel, onderdeel van Budget Thuis. Aanbieder van sim only abonnementen voor mobiel bellen, sms’en en internetten via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen dat het werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. En dat tegen een zo laag mogelijke prijs. Combineer je onze producten Budget Energie, Budget Alles-in-1 en Budget Mobiel? Dan profiteer je elke maand van combikorting. Bovenop de al lage prijs voor Internet & TV en Sim Only.