Was Kort maar Krachtig

eerst wat problemen om in contact te komen met een medewerker maar toen ik er eentje had was ik goed geholpen

Goed geholpen

Super geholpen bij een storing!

Goed geholpen

Goe geholpen

Hele goede service, duidelijk.

Goed geholpen door medewerker. alles geregeld in korte tijd

Kort en duidelijk reactie.

Op mijn vraag kreeg ik een duidelijke uitleg en het werd meteen geregeld dat ik mijn abbo wilde wijzigen

Ik werd snel geholpen en voorgaand contact was gelijk al meegenomen.

De nieuwe simkaart leek nog niet verzonden te zijn. Na gecontact te hebben met de klantenservice werd mij eerst verteld nog twee dagen te wachten en anders weer contact op te nemen. Helaas kwam de simkaart niet, maar na weer te contacten werd direct de nieuwe kaart aangevraagd.

Professioneel en snel. He helped us in English.

heeft me goed geholpen snel en heeft het opgelost

Beste en snelle hulp

Karim het medewer van budget mobiel was heel bleefd en hulpzaam en hij heeft mijn probleem heel goed opgelosd. Karim was heel goed. Ik dank hem heel erg.

Prima geholpen door Shelsey!

Goed geholpen door Shelsey. Al mijn vragen zijn beantwoord.

Prima geholpen

Ik moest even wachten steeds tussendoor (waarschijnlijk druk op de chat door de overgang naar 4G), waardoor het i.p.v. 5-10 minuten 20 minuten duurde totaal, maar de hulp was verder helder.

alweer een goede ervaring

Alweer een hele fijne ervaring met de klantenservice van 1 van de Budget takken.

Prima opgelost

Prima provider en oplossingsgericht bij eventuele problemen

Snelle klantenservice, chat soms beetje druk.

Eerst bij de chat box uitgekomen, daarna naar een medewerker door gestuurd. Goed te woord gestaan

Via chat contact gehad met Maartje Zeer goed geholpen

Tevreden

Alleen jammer dat je niet kan bellen, chat gaat soms moerlijk. Maar heb voldoende hulp gekregen

Heel behulpzaam

Heel fijn om een mens te spreken en ze heeft me echt geholpen want was ten einde raad

Vriendelijk, snel, en goed geholpen

Directe duidelijke antwoorden en heb het omzetten van mijn abbonement zelfs via de chat kunnen regelen.

aardig en snel geholpen

aardig en snel geholpen

Snel

Abonnement was heel snel gewijzigd, geen onnodig vragen, maar geen hello op start van de chat?!

Great

Goed geholpen. was bijna ten einde raad

Goed behulpsaam

Kunnen niet eens een simkaart op ons adres bezorgen

Tot twee keer toe is er een simkaart naar ons verzonden die niet aan komt. Ook nergens een bevestigen met het adres waar je hebt opgegeven. Echt ver onder de maat.

top service

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Mobiel

Hallo, wij zijn Budget Mobiel, onderdeel van Budget Thuis. Aanbieder van sim only abonnementen voor mobiel bellen, sms’en en internetten via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen dat het werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. En dat tegen een zo laag mogelijke prijs. Combineer je onze producten Budget Energie, Budget Alles-in-1 en Budget Mobiel? Dan profiteer je elke maand van combikorting. Bovenop de al lage prijs voor Internet & TV en Sim Only.