Moeilijk te vinden, medewerkster zeer behulpzaam!

Moeilijk te vinden, medewerker zeer behulpzaam.

Goed geholpen

Goed geholpen, met antwoorden en verwijzingen naar waar ik informatie kan vinden om te zien welk abonnement het best passend is. Dat wat ik al heb, of een aanpassing.

Vriendelijk goed geholpen

Ben erg goed geholpen na eerdere medewerkers die me niet hebben geholpen zo als angela Maar deze top medewerker zo als Maartje geef ik een 10

Een een technische steun van de klantenservice is heel goed

Ik werd geholpen door een klantenservicemedewerker Thiemo die heeft mij enorm geholpen met mijn technische problemen. Ben heel dankbaar en blij mee.

Heel snel opgelost

Snelle klantenservice en mijn vraag was heel snel opgelost.

perfect

Medewerker snapte mijn verhaal Maartje heeft er meteen een notitie van gemaakt ik heb geen zorgen meer ik ga ervan uit dat dit nu bij budget mobiel goed wordt geregeld

Prima afgehandeld door de medewerker.

Medewerker dacht goed mee en kon duidelijk uitleggen hoe het zat. De bot is wel dramatisch.

Binnen Nederland goed

Binnen Nederland is het goed helaas zit ik voor mijn werk vaak in het buitenland, erg jammer dat het abonnement niet aangepast kan worden zodat ik met eventueel bijbetalen daar ook onbeperkt internet kan krijgen

Very efficient and nice service

Very efficient and nice service

Thiemo

Hulpvaardig, meedenkend, eerlijk en oprecht. Topper!

Snelle en vriendelijke service

Helemaal prima

Snel geholpen ging goed.

Fijne en goede contacten, jammer dat we niet kunnen telefonisch contact kunnen nemen. Dat zou voor mij makkelijker zijn in plaats van tikken.

Heel goed en duidelijk

Maartje had meteen door wat ik bedoelde. Ik was binnen 2 minuten geholpen en wist waar ik aan toe was. De vorige Chabot begreep me niet. het kan zijn dat ik onduidelijk was, Groet, Jan

Geduldig en goede advies

Hij was erg behulpzaam op al mijn vragen die ik had en nam er ook de tijd voor.

Igor heeft me zo goed geholpen ik ben super blij en hij is doet zijn werk goed hij wou me echt helpen !!! Uitstekend

Heel geduldig en duidelijk stap voor stap, fijn!!

Snel deblokkering geregeld door maartje

Mobile

goods staff

Snel geholpen!

Fijne ervaring

10+ danke well

Snel en makkelijk

De chathulp was erg snel en makkelijk te gebruiken

Prima provider, zonder fratsen

Fijne provider, simpel en goedkoop.

Goed geholpen door Igor

Igor heeft mij goed geholpen met me vraag

Goede klantenservice

Direct geholpen met mijn probleem

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Mobiel

Hallo, wij zijn Budget Mobiel, onderdeel van Budget Thuis. Aanbieder van sim only abonnementen voor mobiel bellen, sms’en en internetten via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen dat het werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. En dat tegen een zo laag mogelijke prijs. Combineer je onze producten Budget Energie, Budget Alles-in-1 en Budget Mobiel? Dan profiteer je elke maand van combikorting. Bovenop de al lage prijs voor Internet & TV en Sim Only.