My ervaren

Perfeft service

geweldig

ik ben snel en opmaat geholpen.

Had meer bereik verwacht

Sinds ik een abonnement heb bij budget mobiel, krijg ik allemaal rare scam mails binnen. Hiervoor nooit last van gehad en het valt me op sinds me abonnement loopt dit gebeurd. Ook vind ik het bereik niet toereikend. Op veel plaatsen heb ik geen bereik of val ik telkens weg als ik aan het bellen ben. Het komt ook voor dat de verbinding verbroken wordt. Internet is soms ook erg traag, waardoor ik me wifi moet aanzetten. Ik heb een onbeperkt bellen en internet abonnement, wifi hoort niet nodig te zijn.

Heel goede internet binnen een buitenlandse

5⭐️

Goede service aanrader

Goed! Ondanks voordelige prijs toch goede kwaliteit!!

Goed bereik, grote bundels voor een nette prijs

Ik wil zsm mogelijk weg bij deze bende!

Al jarenlang klant, maar laatste maanden, weken, dagen amper bereik waardeloos internet alles. Zo klaar mee!

Super geholpen

Probleem snel opgelost

klantenservice is niet te bereiken

probeer al 2 weken klantenservice, te bereiken, via de telefoon, en via chat, lukt niet. nu maar een brief geschreven, ik wil verhuizing naar het buitenland doorgeven, kan niet via de website. als ik geen contact krijg, dan houdt ik maar een termijn bedrag in, kijken oif ze dan wel reageren.

Heel vervelend dat jullie ons bellen

DIRECT STOPPEN MET ONS TE BELLEN ! OOK OP 0162428076

Klantenservice niet bereikbaar! Slechte wifi

Zo een spijt dat ik ben overgestapt! DOE HET NIET MENSEN!! Ze hebben geen fatsoenlijke klantenservice je kan ze niet eens bellen, alles gaat digitaal, alleen krijg je nooit antwoord op mails en als je live wil chatten met een medewerker is het altijd te druk! Dus nu heb je gewoon een probleem zeg maar! Ik ga de rechtsbijstand bellen want dit kan niet mogen natuurlijk. WiFi valt aldoor weg en heb 3 abonnementen voor de mobiel en kreeg bij 2 een cadeau en van 1 doet het cadeau het niet en kan nu dus niemand bereiken. Wat een slechte bende dit, heb ziggo en kpn gehad maar dit nog nooit meegemaakt! 1 ster is nog teveel.

Slechtste provider die ik ooit heb gehad

Netwerk altijd eruit zogenaamd werkzaamheden en Kpn dekking klopt niks van, en beloven je een voucher van oppo terwijl ze samenwerken met die specifieke oppo webshop zodat alles daar dubbel zo duur is als op de andere oppo webshops dus je betaald altijd veel bij waardoor de tegoed bon je zelfs geld kost

Klote niet nemen deze provider, de positieve reviews zijn door hun zelf geschreven!

Ik heb net een 2 jarige abonnement genomen, nummerbehoud ging goed! Donderdag 3 februari is mijn abonnement geactiveerd. Ik was blij heb exact 30 minuten nos nieuws gekeken en de volgende dag 4 februari was mijn internet er niet meer! Ik heb voor mijn werk als koerier internet nodig voor navigatie en whatsapp. Ik kan gelukkig nog wel bellen en sms’en. Ik kan budget.mobiel niet bereiken niet telefonisch of e-mailen of sms’en! Wil nu niet meer met ze verder, wil overstappen naar tele2. Die lijk je wel te kunnen bellen als er problemen zijn. Ik heb alle negatieve berichten over budget.mobiel te laat gezien. Had ik ze gelezen voordat ik de abonnement had afgesloten, dan had ik voor een andere provider gekozen. Niet doen budget.mobiel! Ook niet als ze goedkoop zijn! Ze zijn nooit bereikbaar en er is geen internet!

Als je van ze afwilt en een andere provider heeft doorgaan metit geregeld voor je blijven ze gewoon

Het is gewoon een criminele organisatie butgetmobiel. Het heeft heel goed gewerkt. Maar zodra je er van af wilt of een andere provider hebt dat gaat niet. Vieze smeerlappen zijn het.

Mobiel slecht

Mobiel op het einde van de dag steeds trager

Niet goed

Ten eerste onbeperkt internet ??max 4 g per dag is dus niet onbeperkt Daarbij is het internet zeer traag een spelletje spelen buiten de deur gaat niet lukken Krant lezen en WhatsApp lukt wel Dus conclusie snel terug gegaan naar BEN daar waar ik wel gewoon mijn spelletjes kan spelen

zeer slechte bereikbaarheid klantenservice

Ik heb meerdere telefoonnummers onder 1 emailadres, ineens kan ik van 1 nummer de facturen niet meer inzien, het nummer is volledig verdwenen. Al 3 x online contact gehad met klantenservice maar mijn probleem is nog steeds niet opgelost. Echt waardeloos dat er geen telefonisch contact mogelijk is, zeker met dit soort problemen!

Slecht bereikbaar

Alleen maar klantenservice kan je bereiken via een chat en met hun bellen is uitgesloten het lijkt wel of ze verstoppertje spelen deze hele moeilijke provider

Slechter dan slecht

De telefoon kan niet doorgeschakeld worden, dat is gewoon geen optie. Het bereik is bizar slecht voor een lijn van kpn. Ik zit hier op dit moment zelfs weer op hsdpa ipv 4G. Heel veel spijt van dat ik overgestapt ben.

Goede keus met mogelijkheden

Goede gebruikers app. Lage kosten en budget mobiel als extraatje top.

Dit abonnement past precies bij mij

Zeer slechte ervaring met budget mobiel.

Na betaling voor internetsnelheid verhoging werkt internet nog steeds op zeer lage snelheid. De helpdesk werkt echt totaal niet , je wordt verwezen naar de chatdienst de body weet echt geen goed antwoord tegeven. Echt een heel naar bedrijf waar je beter geen zaken mee kan doen. Mensen wees gewaarschuwd.

Slecht bereikbaar

Probeer al een paar dagen met ze in contact te komen 2x bel me terug gedaan,niks meer van gehoord Met hun Chatten ook geen reactie terug Slechte klantencontact!!

terrible customer service of Budget Mobiel and Budget all in one

I haven't received my simkaart of budget mobiel. And I found there is no customer service number that I could call. The customer service from Budget all in one was always asking me to chat online. After 3 hours chatting with a Robot, I got no answer. And the customer service of Budget all in one was always answer: sorry, I have no answer for budget mobiel, I will transfer to another service department who can answer your question. Then still another customer service from Budget all in one, and still no answer.

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Mobiel

Hallo, wij zijn Budget Mobiel, onderdeel van Budget Thuis. Aanbieder van sim only abonnementen voor mobiel bellen, sms’en en internetten via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen dat het werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. En dat tegen een zo laag mogelijke prijs. Combineer je onze producten Budget Energie, Budget Alles-in-1 en Budget Mobiel? Dan profiteer je elke maand van combikorting. Bovenop de al lage prijs voor Internet & TV en Sim Only.