jullie zijn geweldig

jullie zijn geweldig ik heb geen klachten

Prima geregeld

Soepele overgang met behoud van nummer. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Goed mijn zoon is tevreden.

Aansluiting was goed geregeld en snel. Mijn zoon is nu altijd bereikbaar. Prima netwerk!

Mijn ervaring is goed!

Goed geholpen

wel anders

jullie laten niets weten als de maand verstreken is, niet fijn als je 'n eens ziet dat het bedrag er afgeschreven is. de 24 okt ben ik begonnen met bellen en de 17 nov 2021 wordt het bedrag er al afgeschreven.????

Goed, in NL

In het buitenland had ik geen ontvangst. Erg hinderlijk!

Alleen buitenland niet duidelijk

15 euro voor niks betaald

Prima geholpen

Na de nodige moeite toch nog correct geholpen.

fijn

goed geholpen. wel wat later dan ik zelf wenste maar beter laat dan nooit.

Tot nu toe ben helemaal tevreden.

Ik ben echt tevreden

Bagger bedrijf

Ik heb inmiddels al 90 € betaald en kan nog steeds niet bellen. Ben al 4 weken bezig om contact te krijgen maar dat gaat gewoon niet. Begin hier niet aan ik heb er echt spijt van en kom gewoon door hun in problemen.

Nationaal een topper.

In Nederland een goed bereik tot net voor de grens. Hier werd het bereik minder. Over de grens was het bereik bedroevend.

Niets dan lof voor Budget Mobiel.

Ik heb in oktober de overstap gemaakt van een pre-paid Vodafone naar een Budget Mobiel abonnement. De overgang met nummerbehoud is supervlot verlopen. Verder is het internet snel en zijn de kosten in lijn met wat er beloofd is. Ik ben een heel tevreden klant. Ik heb overigens ook Budget alles in 1 genomen en gas en elektriciteit voor mijn nieuwe woonst.

Super tevreden

Mijn tot op heden dik tevreden

Ik krijg vaak wat problemen wanneer ik aan het internetten ben...

Soms is de internetsnelheid goed, maar soms is er een slechte verbinding. Ik kan geen enkele pagina open maken. Dat is gewoon bloedirritant. Maar voor deze prijs is deze kwaliteit ook begrijpelijk. Het zou fijn zijn als de kwaliteit wat hoger is. Dan krijgen jullie meer klanten binnen.

Goede 4g en bellen en lekker goedkoop

Hartstikke mooi budget mobiel ben hartstikke blij met jullie nooit met jullie problemen gehad ga zo door en niet jullie prijzen verhogen

Ik was in het weekend in Brussel prima ontvangst top

Voldoet goed

Werk tot nu toe zonder problemen en snel ook in het buitenland

Budget

Over het algemeen ben ik tevreden alleen de applicatie is niet overzichtelijk, ik wil graag mijn verbruik zien zonder teveel handelingen.

Super goed!

Top alles werkt super goed had niet beter kunnen wensen!

Erg vriendelijk en behulpzaam!

Goed bereik, handig en goedkoop!

Goeie ervaring, ik ben blij met mijn unlimited abonnement. Wel vind ik het jammer dat ik soms toch een sms ontvang dat 4GB per dag al 80% is van je consumptie die je kan hebben. Dat gaat namelijk snel met netflix, disney+... Voor de rest, zeer tevreden

Zeer slecht zijn onbereikbaar

Begin nooit aan budget mobiel want het is een grote puinhoop alleen maar via de chat werkt voor geen meter Ik zit al meer dan 10 dagen zonder telefoon en ik ga nu wat anders proberen waardeloos Ik wil mijn geld terug

Waardeloos

Jammer, had een abonnement afgesloten en heb het na een weekwkeer geannuleerd. Klantenservice heel slecht (niet) bereikbaar, fout in het contract en zou een link krijgen voor het uitzoeken van een cadeau, maar nooit gekregen. Via e-mail en chat proberen op te lossen, maar zelfs de klantenservice doet niet hun best je binnen te houden. Dan maar naar de concurrent, gemiste kans in mijn ogen!

Sinds kort kut

Ik heb een maandelijks opzegbaar abonnement al een jaar of 4 nu. Alles onbeperkt voor iets van 18 euro. Dat was toen het perfecte abonnement. Nu blijkt dat dat veranderd is, en ik beperkt bundel heb. Na 1x (dus zonder dit te weten) over de data heen te zitten, moest ik ongeveer 7 dagen wachten... En nu is het internet relatief ruk (dan wel, dan niet) en ben ik qua bellen afgesloten. Wat een belabberde provider! Zelfs na meerdere pogingen om contact te krijgen met de service nog geen contact kunnen krijgen, en nog steeds niet kunnen bellen en minimaal tot geen internet. Wat een dieptrieste zaak van een provider waar ik zo tevreden over was. Overstappen is nu wel een overweging.

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Mobiel

Hallo, wij zijn Budget Mobiel, onderdeel van Budget Thuis. Aanbieder van sim only abonnementen voor mobiel bellen, sms’en en internetten via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen dat het werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. En dat tegen een zo laag mogelijke prijs. Combineer je onze producten Budget Energie, Budget Alles-in-1 en Budget Mobiel? Dan profiteer je elke maand van combikorting. Bovenop de al lage prijs voor Internet & TV en Sim Only.