Goede profider om in het buitenland via hotspot internet te gebruiken
Bedankt voor de positieve review! Met vriendelijke groet, Budget Energie Webcare
Wij hebben na 10 maanden geen klachten geen tot zeer slecht mobiel netwerk. Na mobiel aan/uit zetten- Sim kaart schoonmaken toch maar contact gezocht met Budget. Je wordt de hele tijd verwezen naar een chat. Die snapt niet, dus wordt je verwezen naar medewerker. Of je chat start in de ochtend-middag of avond het is altijd druk en niemand beschikbaar??? Hoeveel mensen zitten daar dan, 1 pers? Gelukkig is abonnement bijna afgelopen, snel overstappen. Dan maar iets duurder dat wel werkt.
Beste meneer, U heeft het Basis abonnement en daarmee 7Gb, dat is allemaal in orde. Het kan verschillende oorzaken hebben waarom u soms slecht bereik heeft. Dat kan de locatie zijn, maar het kan ook het toestel zijn. Naast eerder gegeven adviezen, kunt u ook de simkaart testen in ander toestel. Blijft dit slecht, dan hebben wij echt gerichte voorbeelden nodig, zoals waar het is en wat er dan mis gaat, welke melding u krijgt etcetera. Deze gegevens kunt u via het contactformulier doorsturen. Wat betreft de chat: Omdat het momenteel erg druk is, kan het zijn dat u soms even moet wachten tot er wordt doorverbonden naar een medewerker. Let op: Eerst komt de chatbot en daarna pas een medewerker. U dient wel in het chat scherm te blijven, anders kunnen we niet meer reageren. Op zaterdag zijn we overigens alleen van 10-14 uur per chat te bereiken, door de week van 9-18 uur. Met vriendelijke groet, Budget Mobiel Webcare ------------------------------------- Beste meneer, Wat vervelend dat u nu zoveel problemen ervaart en ons niet kan bereiken. Met een netwerk probleem helpt het inderdaad vaak om uw toestel uit te zetten en de simkaart er opnieuw in te plaatsen en vervolgens uw toestel te herstarten. Ook kunt u het volgende proberen: Check de mobiele internet instellingen en de APN, deze hoort op portalmmm.nl te staan. Aangepast? Start dan even uw telefoon opnieuw op, zo slaat u de instellingen op. Bekijk ook de uitgebreide toestelinstellingen bij 'Internet & Dekking' > 'Internetproblemen'. Daarnaast heb ik zojuist een verzoek ingediend om met spoed contact met u op te nemen. Excuses voor alle ongemak! Alvast bedankt voor uw begrip. Met vriendelijke groet, Budget Mobiel Webcare
Steeds als ik mijn bundel van mijn ONBEPERKT internet opgebruikt slaat het hele internet dicht, zit ik dagen zonder internet, en na heel veel gesteggel om iemand via de chat te krijgen, sturen ze je een formulier waarin je als een soort pro wizard even alles moet gaan testen Zie hier ""Speedtest** uitkomst: UP- & Download snelheid (prinscreens hiervan bijvoegen indien mogelijk) **Graag speedtest (by Ookla) te gebruiken. En te kiezen voor Speedtesten te doen over server Den Haag KPN B.V. KPN kan dan namelijk die gegevens gebruiken en monitoren en het onderzoek kan daardoor beter plaatsvinden"", dit is maar een klein gedeelte van wat je in moet vullen, maar klaarblijkelijk moet je ook nog zelf het probleem oplossen, even in de geschiedenis kijken van hoe het probleem eerder is verholpen was er ook niet bij, waardeloos!
NIEUWE ABONOMMENT AAN GESLOTEN ZOU GISTER IN GAAN MAAR WERKT NU NOG STEEDS NIET !! CONTACKT OPNEMEN MET KLANTEN SERVICE DUURT LANG !! MENSEN BLIJF BIJ BEKENDE PROVIDERS !! DIE HEBBEN TEMISTE WEL EEN NUMMER ALS KLANTENSERVICE !! EN IS HET GELIJK GEREGELD BIJ PROBLEMEN !!!
Beste meneer, Wat vervelend dat u nog niet kunt bellen! Gelukkig hebben wij mensen in dienst voor onze klantenservice en geen nummers. Een deskundige medewerker zal daarom zo snel mogelijk contact met u opnemen om u te helpen. Weet u dat u ook veel tips kunt vinden op: https://www.budgetthuis.nl/mobiel/klantenservice Bedankt voor uw geduld en begrip. Met vriendelijke groet, Budget Mobiel Webcare
Ik gebruik mijn wifi niet meer want die is heel traag gebruik altijd gewoon internet werkt gewoon heel goed meteen heb altijd goed bereik het is ook goedkoop betaal 20 euro voor heel de maand onbeperkt internet
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent!
geen probleem bellen met butget mobiel
Prima en bedankt! :)
Mijn ervaring is dat als netjes verlopen is en de overgang zonder problemen. Alleen had ik het gevoel dat de internet trager was.
Dank voor je reactie, Arjan. Voor het verbeteren van je verbinding kun je een kijkje nemen op onze website: https://www.budgetthuis.nl/klantenservice. Als we je nog ergens mee kunnen helpen, horen we het graag! Met vriendelijke groet, Budget Mobiel Webcare
Ik had bij een concurrent een unlimited abonnement van €25,- p.m. Gold ook voor mobiel internet binnen EU. Bij haar budget geldt dit unlimited abonnement alleen binnen Nederland. Zodra je naar in ander EU land, komen er kan eten voor mobiel internet
Ze mailden mij op een Maandag dat mijn simkaart er binnen twee werkdagen zou zijn, ik heb de hele week gewacht. Misschien langer.
Naar een maand geen simkaart ontvangen. terug bel verzoeken ect in te dienen je wordt niet terug gebeld geen contact mee te krijgen. Met de chat krijg je een robot en geen medewerker zoals wordt beloofd .
Beste mevrouw, Telefonisch hebben wij u helaas niet kunnen bereiken. Wij hebben daarom een e-mail gestuurd met het verzoek om aanvullende informatie te sturen. Wij doen natuurlijk ons uiterste best om deze situatie op te lossen. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Budget Mobiel
Afgelopen zaterdag na diverse keren proberen zou ik kunnen chatten met een medewerker. Na het invullen van alvast de gegevens bleef het 1 uur stil. Vandaag maandag weer de toezegging dat ik met een medewerker zou kunnen chatten. Na een half uur mijn poging opgegeven. Kan dus niet van beperkt naar onbeperkt mobiel.
Beste meneer, mevrouw, Wat vervelend dat u ons steed niet kon bereiken, excuses voor dit ongemak. Ik zie dat er inmiddels contact is geweest en dat wij u hebben kunnen helpen met de upgrade. Leuk dat u ook interesse toonde in ons product Budget Alles-in-1. U blijft natuurlijk van harte welkom bij ons. Weet u dat u een extra combikorting kunt krijgen bij meerdere producten? Dat kan zijn mobiel & energie, mobiel en Alles-in-1 of zelfs alle drie! Met vriendelijke groet, Budget Mobiel
Originele beoordeling
Ik had een probleem en die is netjes opgelost op een manier waarvan ik niet verwachtte dat die mogelijk was. Bedankt
Beste meneer, mevrouw, Inmiddels bent u gebeld door een medewerker van ons team. Jammer genoeg kunnen we geen twee aparte rekeningnummers hanteren onder één klantnummer. Mocht u nog andere vragen hebben, horen wij dat graag. Bedankt voor uw begrip! Met vriendelijke groet, Budget Mobiel
Originele beoordeling
Echt een zeer groot nadeel dat ik jullie niet kan bellen wanneer dat nodig is. Wordt ook niet gebeld als ik dat vraag. Ik heb 2 telefoonnummers en ik wil daarmee apart kunnen inloggen en van mijn tweede ( zakelijke) nummer wil ik van mijn zakelijke rekening afgeschreven hebben. Graag hierover bellen en aub ik ben erg druk. Als u mij niet te pakken krijgt, probeer het dan graag nog een keer. Bij voorbaat dank
Het zal wel leuk zijn Sortify vrij te krijgen is
Bedankt voor de review!
Ik kom uit een grote familie. Ik heb veel van mijn familie geadviseerd om voor budget mobile te kiezen. De klant service was goed(toen nog Robin Mobile). Dit service is nu teleurstellend. Bovendien hebben jullie me een vergoeding beloofd ingeval ik klanten zou brengen. Ik zal maar daarover zwijgen.
Beste meneer, Wat jammer dat u niet meer tevreden bent over onze service. Natuurlijk nemen wij alle feedback ter harte en werken wij dagelijks aan verbeteringen. Inmiddels is er telefonisch contact geweest met u. Mochten wij toch nog iets kunnen betekenen, horen wij dat heel graag. Nogmaals bedankt voor uw input. Met vriendelijke groet, Budget Mobiel
Extra tegoed kopen voor huisartsenpost te bellen vind ik wel erg apart
Korzystam już ponad 2 lata, nie zmieniłbym na innego operatora :)
Jak miło słyszeć! Dziękuję za recenzję :) Z poważaniem, Team Webcare
Goed geregeld! Een familielid aangemeld en €20 verdient!
Wat leuk om te horen, Laura! Dank voor je review :) Met vriendelijke groet, Budget Mobiel Webcare
Ik heb inmiddels mijn kleinzoon ook aangemeld. Altijd bereikbaar en internet
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Hopelijk bevalt het je kleinzoon net zo :)
10 minuten wachten aan de telefoon om de klantenservice te bereiken is te lang.
Bedankt voor je review. Het is het beste om tijdens uren te bellen wanneer het wat rustiger is. Vaak is dit in de namiddag en niet op een maandag :)
Onbeperkt bellen, SMS en internet werken naar wens. Het bereik van het internet is niet altijd optimaal. Zo heb ik op sommige plekken op de veluwe geen internet. Ook jammer dat er nog geen 5g beschikbaar is. Voor de rest geen klachten, vrijwel nooit storingen (hooguit 2x per jaar)
Fijn om te horen dat je tevreden bent :)
It's very pleasant. I like the internet.
Thank you for your review!
Dank voor de review!
Klantenservice slecht bereikbaar. Energie en telefoon abo’s op één adres dus recht op combikorting. Waarom dit bij een abo wel lukt en de andere niet? Geen idee, maar al 4 maanden op rij te veel afgeschreven. 4 keer contact opgenomen. Wordt teruggestort en dan wordt het de volgende keer wel juist gedaan. NIET DUS. Ik heb geen tijd om iedere maand contact op te nemen, omdat ze dit niet kunnen oplossen. Ik ga alles annuleren hier!
Niet normaal hoe slecht het bedrijf alles maar laat. Bah. Zo klaar mee. Klanten op kosten jagen. En zo niet service gericht. Kennis zwaar beneden peil en totaal niet oplossings gericht. Bedrijf doet zijn naam eer aan. Budget. Op alles is gekort
Abonnementen afgesloten voor onbeperkt internet en bellen , blijkt er een dag limiet van 4gb op te zitten... beetje jammer , en ja dat staat ergens geschreven als je de kleine lettertjes uiteindelijk leest...maar adverteer dan niet met onbeperkt internet ! Ik ben blij dat ik het maandelijks opzegbaar heb gedaan in ieder geval..
Reguliersdwarsstraat 58
1017BM Amsterdam
Hallo, wij zijn Budget Mobiel, onderdeel van Budget Thuis. Aanbieder van sim only abonnementen voor mobiel bellen, sms’en en internetten via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen dat het werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. En dat tegen een zo laag mogelijke prijs. Combineer je onze producten Budget Energie, Budget Alles-in-1 en Budget Mobiel? Dan profiteer je elke maand van combikorting. Bovenop de al lage prijs voor Internet & TV en Sim Only.