Eerste abonnement bevalt prima

Hoe verder weet ik nog niet de andere 3 abonnementen gaan pas 27 augustus in dus nog even afwachten maar ik heb goede vertrouwen.

Overstap vlekkeloos verlopen.

Zodra problemen over gestapt

Netjes

Kreeg helaas een kapotte nieuwe sim kaart binnen waardoor de overgang even een paar daagjes uit liep. Maar ze hebben het snel opgelost door een nieuwe kaart op te sturen. Nu super bereik mijn complimenten;)

Ik ben nog steeds niet betaald.

Ik heb een nieuwe klant bijgebracht maar ben nog steeds niet betaald omdat het binnen de 6 weken valt zogenaamd.

Slecht

Ik heb geen antwoord ontvangen

Zeer tevreden, overstap verliep goed

Overstappen verliep soepel duidelijk en goed

Goed mobiel netwerk voor een redelijke prijs

Tevreden over het geboden mobiele netwerk en vergeleken met andere aanbieders een prima prijs/kwaliteit verhouding. Zou alleen wat meer functionaliteit in de app willen en dan met name graag kunnen zien hoeveel tegoed ik nog heb in mijn data verbruik.

Prima allemaal zonder problemen

Tot nu toe alleen maar goed top dus

Ik ben heel erg tevreden.

Super tevreden.

Goed bereik en prijs kwaliteit ook goed!

Onze ervaring is goed.

Ik ben er super blij mee

Ik vind jullie net werk de beste

Zeer goede ontvangst

Geen ervaring met onderweg zijn, want ik ben door Corona hele jaar thuis. Weet dus niet hoe het gaat als ik data verbruik en van de Wifi af ga.

netwerk

egt een goeie netwerk en goedkoper

Zoals gewenst goed nergens geen problemen mee

Heel erg te vreden alles onbeperkt voor een mooie prijs dus zeer tevreden houden zo.

Ik en mijn vriendin

Wij hebben. Alle twee alles onbeperkt voor 20 euro in de in.de maand lekker goedkoop alleen vind ik niet dat jullie mogen.adverteren met onbeperkt data want. Echt onbeperkt is het namelijk niet er is een grens aan het onbeperkt lees de algemene voorwaarde maar eens en wij zijn van mening dat onbeperkt data ook echt onbeperkt moet zijn is dat het niet adverteer dan ook niet met onbeperkt zet er dan bij tot een bepaalde hoogte is het onbeperkt .

Slecht service

Ik ben niet goed geholpen tot met nu nog steeds niet. Werd steeds naar een André medewerker gestuurd dus dat vindt ik wel jammer en dat lange wachten alls je klanten service belte

Goed, alleen het buitenland

Goede service, maar ik vind het internet in het buitenland niet goed. Speciaal een onbeperkt abonnement maar dan is die in het buitenland niet onbeperkt. Zeer spijtig

Geen fijne app.

Kan niet makkelijk zien hoeveel min/mb ik verbruikt heb. Ook geen idee hoeveel ik over heb. Ook duurt het laden soms ook langer dan dat ik voorheen had met youfone. Maar vooral de app is mega onoverzichtelijk!

Slecht

Ik had 06 abonnement aangeschaft omdat onze dochter er mee tevreden was. Maar ik had hem nodig voor wifi punt maar dat was helemaal niets door veel te lage snelheid die geboden wordt.

Internetverbinding valt vaak weg

Bellen is oké. Internetverbinding valt vaak weg en hierdoor moet ik de mobieledata uitzetten en weer aan. Probleem bij iPhone XS en iPhone 12 mini.

Mijn ervaring is goed met Budget Mobiel. Geen problemen

Persoonlijk heb ik goede ervaring met Budget Mobiel als internetverbinding. Alleen vind ik jullie apps van Mijn Budgetmobiel en Mijn Budget Thuis zeer verwarrend en heb het idee dat die twee niet samenwerken. Ik zou verwachten dat je bij Mijn Budget alles in kunt zien, mobiel, energie en TV. Of ik zie iets over het hoofd!!

Slecht bereik

Geregeld moet ik naar buiten lopen omdat de ander mij hoort haperen. Of de verbinding wordt verbroken. Een nieuwe simkaart was van korte duur effectief. Budget Mobiel stelt zich te afhankelijk op van KPN en is daardoor niet oplossingsgericht. Het netwerk optimaliseren en meer luisteren naar klachten zou het het netwerk problematiek doen kunnen tackelen.

Lage snelheid.

Alles goed geregeld en werkt naar behoren

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Mobiel

Hallo, wij zijn Budget Mobiel, onderdeel van Budget Thuis. Aanbieder van sim only abonnementen voor mobiel bellen, sms’en en internetten via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen dat het werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. En dat tegen een zo laag mogelijke prijs. Combineer je onze producten Budget Energie, Budget Alles-in-1 en Budget Mobiel? Dan profiteer je elke maand van combikorting. Bovenop de al lage prijs voor Internet & TV en Sim Only.