Uitstekend.

Na aanloopproblemen met geen internet dat goed is opgelost, uitstekend.

Onbeperkt internet is geen onbeperkt internet bij Budget Mobiel.

Bijna 2 jaar heb ik een abonnement met 'onbeperkt internet' bij Budget Mobiel. In al die maanden maakt ik hooguit een paar keer per jaar gebruik van het internet, meestal gebruikte ik wifi. Maar deze week keek ik een paar keer naar een tv uitzending en verbruikte zo ongeveer 7 GB binnen 24 uur. En ineens kreeg ik een zeer formele mail met de mededeling dat ik de fair user policy had geschaad. Mijn internetsnelheid werd afgeknepen tot 0,5 MBits zodat op een website kijken en e-mailen niet meer goed mogelijk was. Als men nu bij Budget Mobiel denkt dat ik een dankbare klant blijf zijn ze niet goed bij hun hoofd. Ik stap over naar Vodafone.

Heel tevreden mee alleen beetje sneller date en Downloaden als het kan

Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden. Alles wat beloofd is gedaan. Zeer tevreden

Jammer dat het mobiele internet niet bijzonder snel is... zo'n beetje 5mb p/s met de speedtest van Ooklah op 4G (toestel Samsung Galaxy S10+). Vergeleken met Tele2 (vorige provider) zo'n beetje 120mb p/s ingeleverd.

Alles top geregeld

Altijd goed bereik

Heel doed

Snelle service maar jammer dat je geen contact met hun kunt hebben

Mijn ervaring is dat ik van jullie goede service krijg op mijn vraag.

Waar voor je geld

Ik zou deze provider wel aanbevelen, heeft nog kleine verbetering nodig, maar voor dit geld mag men niet klagen, oordopjes bij mijn abonnement gekregen, doen het uitstekend, mobiele app is ook heel overzichtelijk

Tot nu toe tevrede

Wat wel jammer is is dat ze niet goed ontwikkelde

LET OP WAT JE KOOPT BİJ DİT BEDRİJF.

İk heb een nieuwe abonnement afgesloten van Budget mobiel. ONBEPERKT İNTERNET EN ONBEPERKT BELLEN! Paar dagen geleden had ik niks te doen en ik wilde lekker op bank liggen en filmpjes kijken! Paar uurtjes later kreeg ik een sms van Budget mobiel dat 80% van mijn dagelijkse 4GB internet bijna op is. İk heb ze gemaild en gevraagd, kreeg precies dit terug : U heeft onbeperkt internet en onbeperkt bellen abonnement. İn Nederland mag u onbeperkt bellen en onbeperkt internetten. Als de dagelijkse 4gb internet op is dan moet u 1 GB extra internet aanvragen! Wat een belachelijke antwoord! İk weet niet maar volgens mij onbeperkt betekent gewoon onbeperkt! İk woon niet zo lang in NL. İk denk dat ONBEPERKT betekent 4GB. Enorm belachelijk, niks te zeggen!!! Jammer dat dat soort bedrijven met zo een manier geld verdienen in NL. En jammer dat niemand kan niks doen aan dat soort grote bedrijven! Democratie dan?? Hahahahahhahaha. Nergens in t wereld.

Goed geregeld

Zonder problemen overgstapt

Hele goeie netwerk en aan ik heb aanbevolen

Top top geen een klacht over. Ik heb aanbevolen aan mijn vrienden en klanten. Goeie KPN netwerk, unlimited alles en in het buitenland (EU) blijft heel goed. Trots op hoe jullie zijn gegroeid BudgetMobile voorheen Robin Mobile!! Omdat jullie zo top zijn heb ik ook Budget Thuis nu en zo goed die maandelijkse overzicht! Congrats and thanks!!

Amazing

Very good experience. We need 5G next.

Wel wat afstandelijk zonder direct telefonisch contact maar goed te doen

Voor de tweede x gebeld ivm niet bereikbaar zijn. Deze medewerker had een goede oplossing en instelling. Daardoor ben ik nu wel bereikbaar.

vrienden- en familieaanbieding mobiel bellen naar behoren geregeld.

Zie bovenstaand. De member get member vergoeding inmiddels ontvangen.

Ik heb altijd normaal internet en kunnen bellen. Alleen de samen borging met kon doet mijn modem steeds aan het opdaten

top

snelle internet , gewoon goed en goedkoop .

Geen klachten geen storing

Helaas kwaliteit en service is verlaagd.

In principe was een prima: onbeperkt internet in NL en ook in EU landen. Dit is helaas veranderd al een tijdje geleden. De nieuwe prijzen als je extra internet wilt kopen zijn ook niet logisch gedacht. Verder heb ik ook last van minder snelheid qua internet en soms lopt die helemaal vast. Gelukkig is niet heel erg maar als klant verwacht ik verbetering.

Goede ontvangst

Sinds ik budget mobiel heb,heb ik geen storing meer gehad en alles onbeperkt is echt ideaal

Goed & Betaalbaar

Best quality / price ratio out there.

Over het algemeen tevreden

Alleen heb ik niet altijd goed internet: dan laadt de 4G te langzaam en dat is vervelend. Ik ben verder heel tevreden en ben blij met de prijs van het abonnement. Mijn man heeft nu ook budget mobiel en we hebben ook budget thuis genomen: ook heel tevreden mee.

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Mobiel

Hallo, wij zijn Budget Mobiel, onderdeel van Budget Thuis. Aanbieder van sim only abonnementen voor mobiel bellen, sms’en en internetten via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen dat het werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. En dat tegen een zo laag mogelijke prijs. Combineer je onze producten Budget Energie, Budget Alles-in-1 en Budget Mobiel? Dan profiteer je elke maand van combikorting. Bovenop de al lage prijs voor Internet & TV en Sim Only.