Fantastisch abonnement. Je weet exact waar je aan toe bent.

Betrouwbaar, duidelijk, nooit storing en zeer prettig abonnement.

Geweldige dekking en uitstekende prijs kwaliteitsverhouding

Goede deal met korting bij meerdere producten

tot nu toe onder de maat

Het leek allemaal zo gemakkelijk en leuk, Van Simpel naar Budget mobiel. Allereerst ging het fout met het afsluiten van het abonnement. de bedoeling was onbeperkt data en er staat nu een beperkt Mb gebruik. een telefoontje leverde op dat een vriendelijke vrouw meldde dat ik dit aan zou kunnen passen zodra het abonnement geactiveerd is. echter dat blijkt nog niet zo eenvoudig als het tijdelijk wachtwoord i.c.m. mijn e mail adres niet blijkt te werken. Kortom al 2 maanden aan het aanmodderen en nog steeds aan het bellen en betalen bij Simpel.

Erg matig

Ik ben best teleurgesteld. Op de eerste plaats is het omzetten van mijn abonnement niet soepel verlopen, en had ik de eerste dagen geen internet om dat het bij Budget Mobiel niet goed omgezet was geworden. Op de 2de plaats vind ik jullie advertentie erg misleiden: onbeperkt internet. Bij het gebruik van 2GB krijg je al melding dat er 2GB van je 4GB verbruikt is en dan moet je maar een SMS sturen. En dat elke dag weer. Waarom moeten die handelingen allemaal elke dag als het gewoon onbeperkt is? Ik heb daar dus geen zin in en zal binnenkort overstappen.

Tevreden

Tevreden

nooit geen problemen met het bellen of internet

nooit geen problemen

Vanaf ik budget mobiel gebruik heb ik geen klachten en alles werkt prima, geen storingen en ook qua prijs super voordelig!

Goede verbinding

Goede ver i di g en snelle levering/ aansluiting

Helder!

Veel voor weinig

Gewoon goed zal het iedereen aanraden

Het is goed

De snelheid van de internet is slecht.

Geen enkele probleem

Ik ben van provider veranderd en ik had geen enkele probleem met Budget Mobiel. Alles gedaan zoals beloofd. Echt top service.

geweldig en top

super snelle verbinding en bereik en AA (altijd actief)

Goeden ervaring

Zeer positief, vrijwel overal bereik. Zeer tevreden

Vrijwel overal bereik, zelfs over de grens (België en Duitsland). Voorheen veel last van geen bereik gehad met tele 2, veel tijd verloren en belangrijke momenten gemist door blijven zoeken naar bereik en het toestel opnieuw uit aan laten zetten .....

Ik ben erg blij

Blij

Duidelijk verhaal. Goede verbinding met internet

Много съм доволен от budget mobiel

Защо сте наи евтиният операто Просто нямам думи За качеството интернета не спира 24 час Аз например работя по 10часа и 5 часа Ми минават по телефона Моите познати всички които имаха Абонаменти кам други оператори Ката научиха за Budget Mobiel Просто се отказах от тях Защото плащаха по 56 евро някои по 32 евро Но Budget mobiel неси променя Тарифните планове за това дава 5 звезди браво много измамници Звънят дами продадат било Много хубава уферта но само за 37евро на месец а после сметката расте Прекалилисте със мегабаити ограничени 7 гигабаита някои 5 гигабаита НО. Budget mobiel Няма ограничения за Нищо И НЯМА НАЧИ ДА ПЛАТИТЕ ПОВЕЧЕ ОТ. 20 ЕВРО НА МЕСЕЦ

Geweldigggg

Goed netwerk Geweldig goedkope bundels

Good

Good

Ik was zeer kritisch tov de internetsnelheid. Is de snelheid voor mij genoeg? Ja, dat is het. Ik kan YouTube kijken, Netflix films zien etc. Ik ondervind geen problemen bij het dagelijkse gebruik. Het enige waar je in de problemen komt is wanneer je groente bestanden wil downloaden. Dit gaat erg lang duren. Voor het bedrag icm energie, vind ik het top!

Tevreden en betrouwbaar netwerk

Altijd en overal goed ontvangst

Het beste

Ik ben blij en tevreden met budget. Ik heb budget alles in een, budget Energie, en budget mobiel. En ik heb mijn kennis geadviseerd om budget te kiezen. Ze zijn ook heel blij daarmee. Het beste bedrijf

Gewoon goed

Geen negatieve ervaringen. Gewoon goed.

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Mobiel

Hallo, wij zijn Budget Mobiel, onderdeel van Budget Thuis. Aanbieder van sim only abonnementen voor mobiel bellen, sms’en en internetten via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen dat het werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. En dat tegen een zo laag mogelijke prijs. Combineer je onze producten Budget Energie, Budget Alles-in-1 en Budget Mobiel? Dan profiteer je elke maand van combikorting. Bovenop de al lage prijs voor Internet & TV en Sim Only.