Weet ik nog niet

Ik hoop dat de download snelheid toereikend blijft !

Goede uitleg, met filmpje, veel aan gehad.

De klantenservice is gewoon top!

Ze beantwoorden de vragen op en duidelijke en vriendelijke manier en zijn supersnel. Precies wat je van een goede klantenservice zou mogen verwachten!

Goede bedrijf

Ik heb thuisinternet van budget, hij is niet erg sneller maar ook niet langzamer, kosten per maand ook zo erg duur , beter dan andere bedrijven dure prijs langzaam internet,beter verblijf bij budget. Budget mobiel is ook goed bereikbaar en goed prijs, aanrader!

Uitstekend advies

Uitstekend advies gekregen van een ervaren medewerker met kennis van zaken.

Alles ging vlot, was duidelijk en twee dagen later lag de sim op de deurmat.

Snelle levering en goed geholpen via chat.

Ik had alles snel in huis. Binnen een paar dagen. Wel jammer dat er niet gelijk de bundel is gearchiveerd maar via de chat is het snel opgelost.

Alles zeer snel

Alles zeer snel!!!

Tot nu toe zeer tevreden

Goed internet verbinding ,geen probleem met 4g verbingding als ik buiten bên.

Goede klantenservice .

Klantenservice De medewerkster was goed en duidelijk in het gesprek .

Zeer vriendelijke medewerkster,zij heb alla vragen beantwoord. Ik ben gelijkg geholpen ,ik hoef niet te lang.Prima service bedankt butget mobile

Het contact verliep soepel, duidelijke uitleg. Dit is het 2e abonnement wat we bij budget hebben.

Super snel

Alles ging prima

vlot verlopen!

Jammer dat het zo lang duurt voor dat ik mijn oude nummer op budget kan gebruiken. Verder allemaal prima verlopen!

Snel geregeld!

De deal was snel geregeld en is zonder problemen tot stand gekomen. Ook het nummerbehoud was uiterst snel in orde.

Heel duidelijke communicatie en snel gefixt!

Het afsluiten van een sim only abonnement en omzetten is erg snel geregeld bij Budget, ook de communicatie is helder en de te volgen stappen eenduidig. Een kind kan de was doen!

Goed Aanbider.

Goed Aanbider ik ben heel tevreden.Dus ik geef 4 Ster(Cijfer 8).

Geen contact

Niets

Vreselijk omslachtig, moeilijk en zeer tijdrovend.

Terug gaan in de tijd. Je wordt geforceerd, gedwongen om de klacht, info via een scherm opgelost te krijgen. Voor mensen met een beperking of moeite met chatten is dit zeer frustrerend. En dan de andere oplossing dat je binnen 2 dagen wordt teruggebeld is helemaal van de zotte. Als je vrijdag zal bellen, mag je wensen dat je maandag teruggebeld wordt. Wanneer je nachtdiensten draai, is het zeer storend dat je tijdens je slaap teruggebeld gaat worden. In gedachten blijf je met de vraag dagen lang bezig houden. A.u.b. zet een telefoonhelpdesk op.

Nog niet gebruikt

Nog geen happy earplugs ontvangen

Redelijk mbt mobiel. Minder goed mbt klantenservice energie.

Slecht bereikbaar zowel via email, internet als telefoon.

Geen telefoon

Wij kunnen jullie niet bereiken dat is de probleem

Afspraak is niet nagekomen

Mij was toegezegd een gratis monteur te krijgen voor installeren pakket internet , televisie, telefoon. Ik heb glasvezelkabel maar toch moest ik er 79 euro voor betalen. Ik heb toen alles weer afgezegd. Kortom slechte service.

Jullie zijn een amaturistisch clubje! Denken alleen maar aan winst maken!

Geen reactie op klacht en annulering en Happy Plugs niet ontvangen

Ik heb ruim 10 dagen geleden per email klacht ingediend maar geen enkele reactie ontvangen.... Ook een op een annulering van een van mijn mobiele telefoonabonnementen geen enkele reactie ontvangen..... Ook de beloofde Happy Plugs nog niet ontvangen.....Denk niet dat ik zo mijn andere abonnementen ga verlengen.... Krijg ik vandaag bericht dat Budget Mobiel contact met mij heeft gehad over mijn klacht en dat ze er op vertrouwen dat ik naar wens ben geholpen en verzocht eventueel om mijn review te herzien. Nou Budget Mobiel heeft nog steeds niet op geen enkele wijze contact met mij opgenomen!!!!! Dit bewijs nogmaals dat het een waardeloos bedrijf is als je zo met klanten en klachten omgaat en door aan te geven dat er contact is geweest. 1 ster is nog teveel.

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Mobiel

Hallo, wij zijn Budget Mobiel, onderdeel van Budget Thuis. Aanbieder van sim only abonnementen voor mobiel bellen, sms’en en internetten via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen dat het werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. En dat tegen een zo laag mogelijke prijs. Combineer je onze producten Budget Energie, Budget Alles-in-1 en Budget Mobiel? Dan profiteer je elke maand van combikorting. Bovenop de al lage prijs voor Internet & TV en Sim Only.