Pluspunten
Geen opmerkingen! Sinds kort klant bij Robin Mobile. Nadat ik een sim-only had besteld was er een nieuwe tijdelijke actie (sneller internet voor €5,- meer). Dit aangegeven en zodra ik mijn simkaart in huis had hun even een bericht sturen voor het omzetten naar upgrade dit was binnen 5 minuten in orde gemaakt! Ik heb een aantal mails gestuurd naar hun en al deze keren had ik binnen 10 minuten antwoord! Helemaal super, bij mijn vorige provider duurde het +- 3 tot 5 werkdagen en dat is dan een groot bekende provider..... Petje af voor RobinMobile voor hun onbeperkte bundels, goedkope prijzen en fijne klantenservice!
Pluspunten
Makkelijk te bereiken voor problemen
VerbeterpuntenNiet zeggen dat by mobile gewoon snel 4g bij zit terwijl je extra ervoor moet betalen dat was namelijk de reden dat ik bij jullie aansloot dus nu twijfel ik wel of ik blijf by robin
Pluspunten
De service was top en de overgang was voor mij heel soepel geregeld via de chat. Ik had een moeilijke case omdat ik van een zakelijk account omgezet moest worden. Na snelle service van de servicedesk hadden we dit sneller klaar dan ik en zelf de servicedesk had verwacht. Top service en snelle dienstverlening!
VerbeterpuntenDe prijs is aan de steile kant voor het duurste pakket (dienstverlening is goed)
Pluspunten
1. goeie prijs kwaliteit verhouding 2. Goeie klantenservice 3. onbeperkt is echt onbeperkt
Verbeterpunten1. Betere kwaliteit van het netwerk 2. Meer reclame maken zodat jullie naamsbekendheid krijgen.
Pluspunten
Snel geregeld heb geen dag zonder telefoon gezeten of internet. Het activeren was ook duidelijk, niet moeilijk.
Pluspunten
Goede prijs- kwaliteit verhouding
VerbeterpuntenVerkooppunten van simkaart jumbo wist niet eens dat ze die hadden
Pluspunten
goeie prijs
Verbeterpuntengeen als tot nu toe goed
Pluspunten
Ben super blij met robinmobile..je betaald letterlijk niet meer dan afgesproken je gaat ook nooit buiten je bundel zoals alle andere providers
VerbeterpuntenIk heb geen verbeterpunten
Pluspunten
Alles voor mij.
Verbeterpuntensnelheid mag iets omhoog per abon is op zich snel genoeg voor mij,maar voor tv kijken mag het iets meer omhoog.ook gratis maken in buitenland maar dan wat tragere snelheid aanbieden.maar dat is toekomst muziek frees ik.
Pluspunten
Snel antwoord
VerbeterpuntenNog geen idee
Pluspunten
Betrouwbaarheid nog een beetje lastig na een paar weken maar het ziet er veelbelovend uit!
VerbeterpuntenDe naam "Robin" maakt het gevoel persoonlijk. Toch denk ik ook dat veel eindgebruikers toch de naam te "klein" vinden. Misschien is een meer internationale naam een goede optie.
Info over vertraging na x dataverbruik op app per gekozen abonnement.
Pluspunten
Snelheid/Levertijd Overzichtelijke website Geen kleine lettertjes Betrouwbaarheid
Pluspunten
Super snel alles geregeld en in huis. Ook snel thuis bezorgd.
Pluspunten
Dagelijks hoor ik uit verschillende hoeken hoeveel beter Robin Mobile het doet ten opzichte van andere providers! VraagAlex geeft dan ook een dikke 10 aan dit telecombedrijf!
Pluspunten
Transparant en veel opties zoals tijdelijk 4G.
VerbeterpuntenGewoon goed, geen verbetering nodig.
Pluspunten
Goede kwaliteit snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goed en kwaliteit
VerbeterpuntenZou het zo niet weten
Niet voor het bedrijf Robin Mobile maar voor KPN. Ik heb weer op moeten zeggen omdat de 4G dekking op de camping waar ik zit slecht is en daar had ik het juist voor nodig i.v.m. werk e.d. Vodafone doet het wel prima.
Pluspunten
Je krijg echt waar je voor betaald, zonder enige "strings attached"
Verbeterpunten-
Pluspunten
men zegt wat men doet en doet wat men zegt. De communicatie en transparantie is een zeer welkome aanvulling.
Verbeterpuntenklanten die trouw zijn, altijd binnen de limieten zitten, mogen soms wel eens over de limiet gaan zonder dat deze meteen geknepen worden op de data. Dit heb ik als vervelend ervaren. Als er alternatieven waren had ik misschien overwogen om deze te overwegen.
Pluspunten
- het kunnen opzeggen per maand - binnen 10 minuten weer aangesloten - geen extra kosten (en dit is niet eens mogelijk zonder extra tegoed)
VerbeterpuntenIndien mogelijk meer reclame maken voor de diensten die jullie aanbieden.
Reguliersdwarsstraat 58
1017BM Amsterdam
Hallo, wij zijn Budget Mobiel, onderdeel van Budget Thuis. Aanbieder van sim only abonnementen voor mobiel bellen, sms’en en internetten via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen dat het werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. En dat tegen een zo laag mogelijke prijs. Combineer je onze producten Budget Energie, Budget Alles-in-1 en Budget Mobiel? Dan profiteer je elke maand van combikorting. Bovenop de al lage prijs voor Internet & TV en Sim Only.