Pluspunten

Prima concept en eerlijke prijs

Gelijk Telefoon los bij kunnen kopen

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snelle reacties middels mail als ik vragen heb en na hoge rekeningen van abonnementen die ik voor mijn dochter had is dit echt top want je weet waar je aan toe bent! Maandelijks opzegbaar en snelle overzichtelijke site! Via mail zelfs in het weekend antwoord ( van Willem ) en nu net m'n 2e nr ook bij jullie afgesloten!

Korting bv op 2e nr of als service snellere internet!!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Duidelijk, gewoon eerlijk, geen contract, blijkbaar kan er zo genoeg verdient worden en daar wordt eens gewaardeerd ++

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Ik heb nu al een paar keer contact gehad met de helpdesk/rechtsonder de Online - Welkom bij Robin Mobile knop. Wat mij tot nu toe is opgevallen is de snelheid van reageren, de deskundigheid, en het feit dat ik al twee keer een extra tip heb gekregen. Top dus!

Bereikbaarheid via KPN in buitengebied, maar heb begrepen dat KPN daar al aan werkt. Rechtstreekse link vanaf de website van Robin Mobile naar de KPN-site waar de beschikbaarheid in buitengebied opgezocht kan worden is de enige verbetering die ik kan bedenken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik heb hem pas zaterdag besteld. Dus daar kan ik nog niet over oordelen.

nvt

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Cirsten van Nieuwland belde me pro-actief op om een aantal zaken te bespreken waar ik mee zat. Mede door haar goede houding en plezierige communicatie kan ik Robin Mobile aan iedereen adviseren!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Super service, een geweldig product, ik zeg het verder!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Wat een fantastische provider. Ik wil niet anders meer!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Kpn netwerk. Onbeperkt bellen en sms pas op internet dus niet. Word in snelheid verlaagd

Geen 4g. Niet kunnen internetten in het buitenland. Af en toe traag internet of geen verbinding

• Afspraken nakomen

Pluspunten

supersnelle levering na aanvraag sim-kaart Geweldig stabiel netwerk van KPN. Prijs/kwaliteit een betere is er niet! geen gezeur over belminuten geen data limiet! Klantenservice reageert snel op vragen. kortom de schrik voor firma met rode V die veel duurder is een geen goede landelijke dekking heeft. Downloadsnelheid conform belofte, dit is dus niet het geval bij andere providers.

Ga zo door!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Over betrouwbaarheid en kwaliteit kan ik op dit moment niets zeggen. De tijd zal het leren. Op dit moment niets meer dan lof voor de service en de enorm korte reactietijd op vragen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Net als nieuwe klant begonnen, van mening dat de tarieven binnen de belsector beslist lager kunnen. Helaas gaat veel geld verdienen nog altijd ten koste van de consument. Tot nu qua service niets te klagen. Robin mensen zijn correct en vriendelijk en maken bij mij waar wat er beloofd is.

Nog niet van toepassing, hoewel ook de tarieven bij Robin naar beneden mogen. En vreemd dat bv. bellen naar spelletjes Bin radio en tv geblokkeerd zijn vreemde vorm van censuur.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Prima service en bereikbaarheid van klantenservice.

Bellen/internet in het buitenland.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Vast prijs, geen zorgen meer om over je bel/data bundel heen gaat. Roaming prijzen staat duidelijk aangegeven. Robin "gewoon snel internet", is dikke prima, youtube doet het vloeiend. Overstappen naar Robin was binnen een week geregeld

Data roaming is (nog) niet mogelijk Voice ingesteld bij tijdelijk nummer dit moest later bij eigen nummer weer.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goede klantenservce die ondanks wat kleine opstart/instellingsproblemen niet moe werden van mij vragen :-)

Midschien de instellingen ook op de website publiceren mochten die er nog niet op staan.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Fantastische klantenservice. Je wordt concreet geholpen. Komt afspraken na. Ik ben enorm blij dat ik hier klant ben. Ik heb het instap-abonnement van 30 euro per maand, gebruik veel spotify maar dat gaat prima. Netwerk is top, KPN. Kan niet beter!

Ik hoop dat in de toekomst ook mobiele telefoons aangeschaft kunnen worden bij Robin. Een tip nog, het zou fijn zijn als het betaalproces in de FAQ staat uitgelegd. Wat er bijvoorbeeld gebeurt als de incasso niet lukt.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

snelle reactie op mijn vraag over de simkaart formaat.

iets over verzendkosten en tijden op de website zetten, of beter laten zien.

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Mobiel

Hallo, wij zijn Budget Mobiel, onderdeel van Budget Thuis. Aanbieder van sim only abonnementen voor mobiel bellen, sms’en en internetten via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen dat het werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. En dat tegen een zo laag mogelijke prijs. Combineer je onze producten Budget Energie, Budget Alles-in-1 en Budget Mobiel? Dan profiteer je elke maand van combikorting. Bovenop de al lage prijs voor Internet & TV en Sim Only.