Pluspunten

goede service via de chatsessie! je wordt snel en goed geholpen. Mijn oude nummer is zonder problemen overgezet. Verder werkt alles zoals het moet dus ik ben een zeer tevreden klant!

Pluspunten

Ik geef Robin Mobile een dikke 10, puur vanwege hun service. Ik had namelijk een toestel dat niet goed ingesteld was enr kon ik het web niet op. Na slechts 2 mailtjes werd ik binnen 30 minuten gebeld en ben goed op weg geholpen en kon zo weer gebruik maken van het web(internet). Alleen vanwege dat, iets dat toch heel snel irritatie kan opwekken bij de meeste mensen omdat je even niet weet wat je doen moet, geef ik jullie een 10. Thnx Fred.

Pluspunten

Wat heb je nog meer nodig ... Onbebrkt alles + Top servise van chat of klantenservice Succes robinmobile

Pluspunten

Via verschillende chatbox-sessies zijn vragen betreffende aanvraag en nummerbehoud snel en adequaat beantwoord. Je hebt direct contact met een medewerker. In duo-SIM toestel nu nog bellen en SMS via oude SIM en internet via SIM-Robin. Top! Volgende week wordt SIM omgezet maar heb er alle vertrouwen in dat dat goed zal verlopen.

Niet alle tussenvoegsels worden bij de aanvraag geaccepteerd.

Pluspunten

Mijn sim kaart was super snel binnen! 26 jun besteld en de 28ste binnen! Mijn sim kaart deed het meteen en kreeg nog eens snelle hulp toen de instellingen niet correct waren! Klantenservice is super!! Andere providers kunnen er nog wat van leren!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Een betere uitleg met betrekking tot het nummerbehoud zou niet gek zijn. Als er van te voren een lijstje met punten zou zijn die je allemaal bij de hand dient te hebben, zou dit erg handig zijn. Nu moest ik elke keer weer naar info zoeken en tegen de tijd dat ik deze paraat had reageerde de site niet meer. Echt heel hinderlijk! Ook had ik bij mijn aanmelding al aangegeven gebruik te willen maken van het nummerbehoud. Ik wacht dus keurig een kleine maand en dan blijkt dat ik online nog een keer moet regelen. Een maand weg voor niks en ook dit kan met heldere communicatie voorkomen worden. Toch jammer dat mijn enthousiasme al redelijk verdwenen is en ik nog geen seconde heb gebeld. Mocht het verder goed bevallen dan zal ik dit zeker ook melden. Ben benieuwd.

Pluspunten

Wat een service! Telefoon gestolen op vakantie en nieuwe kaart al binnen bij thuiskomst. Klein probleem omdat mijn account geblokkeerd was in MyRobin maar direct via chatsessie opgelost. Fantastisch. Dikke pluim!

Pluspunten

Geweldig, alles werkt perfect, petje af voor Robin ;-)

Pluspunten

Onbeperkt alles, snel, goede support, duidelijk

Buitenlandinternet en 4G

Pluspunten

op dinsdag simkaart besteld en op woensdag lag die al in de bus beter kan niet topppppppppppppppppppp robin mobiel

Pluspunten

Ik zag het niet meer goedkomen om mijn nr te behouden door nalatigheid oude provider. En het is robin gelukt door alle extra problemen er omheen. Echt geweldig!!!!! Ik ben superblij voor alle moeite die jullie hebben gedaan

Pluspunten

Klantvriendelijk, supersnelle service ongeacht de aard van het probleem. Robin...jullie zijn geweldig!

None. Lekker zo blijven, kunnen andere providers wat van leren!!!

Pluspunten

Geweldige en snelle service!! keep up the good work! Verademing vergeleken met vorige traagheid bij providers...:-)

Pluspunten

Ik sta echt letterlijk van te kijken dat jullie eerste zijn die hier gewoon 1 vast tarief hebben goed internet en geen onverwachte hoge kosten. Normaal heb ik geen zin om een quote. Maar voor jullie echt een waaaauuu waard. Groetjes Gale

Pluspunten

Goedkoop bellen/internetten zonder limiet Snelle klantenservice (had een probleem en werd binnen 15 minuten opgelost)

Pluspunten

Ik heb niets meer dan lof over voor Robin Mobile. Hoe snel je op de chat en/of Facebook geholpen wordt, daar kan het serviceteam van Vodafone of HI/KPN nog een voorbeeld aannemen. Je praat niet met een computer, maar met mensen die er verstand van hebben. Binnen no-time mijn simkaart binnen en kan hem gelijk activeren. Ik ga gewoon €100 minder betalen dan dat ik nu doe, en ik krijg er 100x meer voor terug. Ik raad iedereen aan om zo snel je abbonoment verloopt, een simkaart aan te vragen bij Robin Mobile!!

Blijf zo door gaan!!!

Pluspunten

Goede snelle en persoonlijke klantenservice.Ze helpen direct en sturen je niet door naar een collega.problemen worden meteen aangepakt.Zo hoort het.

Chatfuntie is app en betalen via bv ING app ipv ideal

Pluspunten

Afhandeling van de bestelling is binnen een dag gelukt. Super hoe dit gaat. Alleen jammer dat op mijn werkadres totaal geen bereik is met RobinMobile, wat dan wel weer is met de grote rode concurent.

Pluspunten

Zeer vriendelijke en persoonlijke benadering ECHT snel internet Klantenservice is ronduit super en een verademing t.o.v. de gevestigde orde. Snel geholpen, vriendelijk geholpen.

Heel soms weinig bereik waardoor ie overslaag op van H+ naar 3G en dan bv internetpagina's wat trager laadt. Dit duurt echter maar een paar seconden tot een minuut en dan loopt het weer vloeiend.

Pluspunten

Snelle levering van simkaart. Ècht snel internet. Geweldige klantenservice; zelfs s avonds en op zondag binnen één uur antwoord gekregen op vragen. Kortom: ik wil nooit meer anders!!!

Pluspunten

Snelle klantenservice, had een foutje gemaakt bij bestellen werd gelijk erop geattendeerd . Weten waar ze over spreken als je ze iets vraagt. Topproduct had mijn belplafond bereikt, hoge kosten jammer nu eindeloos kunnen spreken. Sms en en internetten zonder iets n de gaten te moeten houden. Buitenland kun je aanschaffen en opzegbaar in alle vrijheid in een maand. Chapeau heren en dames voor dit product.

Misschien ter zijner tijd ook verkoop van mobieltjes. Super.

Pluspunten

Snel geregeld,goede helpdesk,en super verbinding Gewoon super

Pluspunten

Prima service en een mooi voordelig product dat er geleverd wordt! Zeer snelle levering, persoonlijke afhandeling van vragen en ze denken mee bij problemen en geven adequaat advies.

Pluspunten

Geweldige klantenservice en MET kennis van zaken! zelf in het weekend direct reacties op mijn mail verzoeken! nu nog even wachten en dan gaat het werkelijke gebruik in. Ik vertrouw op Robin Mobile!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Persoonlijke service als het tenminste echt is

website zou zeker moeten worden verbeterd , waarom moet je met een ander nummer dan je eigen inloggen brengt voor sommige alleen verwarring. Ik heb ze nog niet activeert wel de sim card ontvangen. zal kijken of alles goed verloopt. Ik begreep niet waarom ik een incasso machtiging moet geven als ik per maand zelf moet betalen zoals in de omschrijving wordt weer gegeven vindt ik nogal misleidend. Ik ben voornemens om deze service te proberen en te kijken wat er echt van overblijft.

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Mobiel

Hallo, wij zijn Budget Mobiel, onderdeel van Budget Thuis. Aanbieder van sim only abonnementen voor mobiel bellen, sms’en en internetten via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen dat het werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. En dat tegen een zo laag mogelijke prijs. Combineer je onze producten Budget Energie, Budget Alles-in-1 en Budget Mobiel? Dan profiteer je elke maand van combikorting. Bovenop de al lage prijs voor Internet & TV en Sim Only.