snelle levering , goede service

snelle levering goede service zending was niet compleet na een telefoontje was de levering de volgende dag compleet

Fijne rollator

De rollator is echt voor buiten gebruik en in mijn geval heb ik kleinere wielen er onder gezet en de rem aan laten passen. Misschien dat de buitenwielen ooit nog van pas komen. Het draaipunt van de voor wielen loopt een beetje stroef maar met een druppeltje wd40 doet het wonderen

Goed produkt. Snelle levering

Nieuwe schroeven voor mijn rollator besteld. Grote keus aan onderdelen. Goede levertijd. Redelijke prijs.

perfecte bouten voor de herstelling van de rollator

goede dienst verlening perfecte bouten voor de herstelling van de rollator

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Nog nooit zoiets verwarrends meegemaakt

Het artikel voldoet prima hoor maar.... Ik bestelde iets bij ROLLATORWINKEL.COM Ik kreeg een factuur van RIVERTY meteen na bestelling ipv na verzending zoals vermeld was Met daarin een niet meer gebruikt telefoonnummer van ROLLATORWINKEL. Na levering kreeg ik ook nog een factuur van ZORGWINKEL. Het is dat ik een doorzetter ben maar ieder ander normaal mens had dit toch echt niet meer gesnapt, vervolgens niet betaald, en alle rompslomp tengevolge weggeklikt..... Hier is echt wel wat verandering/verduidelijking nodig Succes

Zeer vlotte levering.

Hele vlotte service.

correcte levering, perfecte artikels

Hopelijk hoef ik niet snel nog op jullie een beroep te doen, laar in elk geval een dikke pluim en succes verder

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Geweldig!!!

Het bestelde wordt inderdaad binnen de gestelde levertijd bezorgd. Verpakking wel zeer ruim bemeten.

Snel en gemakkelijk.

Prima webwinkel

Als je weet wat je nodig hebt en de specificaties al hebt, is het zeer makkelijk te vinden.

Prima kwaliteit

Vlotte bestelling

goede website en snelle levering

Het artikel via de duidelijke website besteld. De levering en de communicatie hierover was snel en goed. Ik ben zeer tevreden.

Goed product, snelle levering

Gaat top allemaal, betrouwbaar en snel

Een zeer betrouwbaar bedrijf met super service

Geweldige service

Uitstekende service

Bij PostNL was mijn pakket, waarin een rollator zoek geraakt. Het pakket van ruim 11 kg was in de brievenbus gedaan. ?????? Onmogelijk. De track en Tracy code stond; status onbekend.postNL deed geen enkele moeite. De rollator shop des te meer. Na 5 dagen wilde men weer een nieuwe rollator opsturen. NEE, ik ben deze nu gaan halen in de winkel. En ook de service in de winkel is perfect.

Top Rollator

Licht van gewicht

Super service

Snelle levering ook nadat ik een incompleet product had ontvangen, alles binnen enkele dagen geleverd.

prima rollator.

Prima rollator

Geweldige service.

Zeer tevreden.

snelle levering; prima product; veel te grote verpakking

Ik had 2 handvatten besteld. Deze werden snel geleverd, maar in een veel te grote kartonnen doos (ik denk ruim 3 liter). Dat is helaas een verspilling van karton. Graag overstappen naar veel kleinere verpakking. Een verstevigde envelop zou al voldoen.

goede snelle service

Onderdeel rollator snel en vakkundig geleverd

accessoires belachelijk duur

Mijn vader heeft eerder een dure rollator gekocht en daar wilde alsnog een stokhouder op. Accessoires zijn idioot duur, kostprijs is mss 2 euro, wordt verkocht voor ruim 30 en dan de verzendkosten er nog overheen.

Kerketuinenweg 79

2544CZ den Haag