alles word keuring afghandeld

2 wiellagers gekocht,

2 wiellagers gekocht, snel geleverd, doen wat ze moeten doen.

Snel ontvangen,

Alles is goed verlopen

Alles goed en snel verlopen

snelle levering, maar mindere afhandeling

Ik heb meerdere keren gevraagd om een aankoopnota. Tot nu toe heb ik die niet gekregen. Ik heb deze echt nodig voor mijn verzekering.

Na twijfel over mijn bestelling een mailtje gestuurd waar ik heel snel reactie op kreeg en zo mijn product kon bestellen. Snelle levering, klantvriendelijk

Mooie en stevige rollator combi

De bestelde rollator combi is erg degelijk en gemakkelijk te hanteren. Laat zich eenvoudig inklappen voor meenemen in auto of OV. Werd ook zeer snel geleverd en de prijs was ook heel acceptabel.

Uitstekend!

Snelle levering, ook over de bijgevoegde brief is uitstekend nagedacht. Klantvriendelijk en grote letters. Aangezien de meeste klanten senioren zullen zijn is dit echt een plus! Ik had nieuwe handvatten besteld voor de rollator van mijn vader.

Prima service, vriendelijk personeel

Na aanvankelijk verkeerde levering goed opgelost

goed passende wielen

de bestelde wielen hebben dezelfde afmetingen dan de oude, doch zijn qua diameter echter enkele milimeters groter.

Hij is vrij zwaar

Hij is voor mijn moeder best zwaar en niet zo compact voor de auto.je moet over een vrij grote auto beschikken.jammer dat we dat niet hebben en dus regelmatig moeder mee moeten nemen zonder rollator,verder is het een mooi uitziende rollator...

heel tevreden

handig in gebruik binnenshuis

Op de afgesproken tijd geleverd .

Bij probleempjes ok

Post zegt bezorgd 20. 05 maar niks op de mat. Schrijf een e-mal naar bedrijf ter kennisgeving. Binnen een half uur bezorgdheid hierover van bedrijf. Natuurlijk kwam de postbezorging de andere dag. Maar fijn dat bedrijf actie neemt op jouw probleem zodat het beider probleem is. Doei Gerard

Wiel past na meten en plaatjes kijken

Wiel opgemeten en naar het plaatje gekeken welke erop lijkt. Goede specificaties en wiel past als gegoten. Snelle levering en makkelijk geregeld

Super snelle product voldoet aan de verwachting.

We hadden snel een rollator nodig en was binnen 24 uur geleverd.

Twee achterwielen besteld (zilverkleur) , krijg ik een zilver en een zwart

t'Is een oud karretje maar wel lullig

Bestellen, kopen, snel geleverd

Zeer goede service erbij. Bij problemen/vragen volgen deskundig anywoorden Chapeau.

Snel bezorgd

Zeerslecht

Toen ik uw product bestelde, zei u dat we het hadden. U zei dat u het product binnen een dag zou verzenden. Maar er zijn acht dagen verstreken en de zending is nog steeds niet aangekomen. Ik heb u gebeld en u vertelde me dat we het product naar Post NL hadden gestuurd. Het probleem is dat u me had gevraagd daarheen te bellen. Ik heb ze gebeld en ze hebben gekeken en zeiden dat het product nooit is aangekomen. Toen stuurde u me een e-mail en zei dat we het product niet hadden en dat iemand anders vóór mij de laatste had gekocht. Het zal waarschijnlijk binnen een week in uw magazijn liggen. Ik dacht dat u een serieus en betrouwbaar bedrijf was. Door u zit ik nu thuis vast. Stuur mijn product terug of mijn geld binnen deze week.

prima service

levering was snel binnen, goede kwaliteit en assortiment.

content alles liep goed en vlot

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snel en correct

Zoals het hoort!

Keurige levering van een nieuw binnenbandje voor mijn scootmobiel. Nette prijs. Vandaag besteld, de volgende dag in huis. Zoals het hoort met de moderne webwinkel.

Transparant , betrouwbaar fijn personeel

Ook wanneer het bestelde niet direct in voorraad blijkt te zijn direct telefonisch contact en vriendelijk en zeer behulpzaam personeel . Naar volle tevredenheid uiteindelijk snel geleverd ! Een aanrader ! Scherpe prijs !

Kerketuinenweg 79

2544CZ den Haag