Laden reviews...
92 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De verzamelde reviews tonen overwegend positieve ervaringen met snelle leveringen en duidelijke productinformatie. Klanten waarderen vaak de vriendelijke service en de oplossing bij problemen. De winkel levert betrouwbaar, op tijd en met een redelijke prijs-kwaliteit verhouding. Er zijn af en toe klachten maar die werden opgelost.
keurig volgens afspraak geleverd
23 June 2026
Gert
zoeterwoude
Netjes en snel thuis bezorgd
20 June 2026
Martin
Dongen
Niets aan toe te voegen.
19 June 2026
Jack
Breda
Na bestelling is het bestelde item snel op de plaats aanwezig
19 June 2026
Jeroen
Groenlo
18 June 2026
Joop
Zaandam
Bij het bestellen geen reactie dat bestelling is ontvangen en info wanneer geleverd wordt . Na een week nog niets gehoord en mail gestuurd om artikel te annuleren. Is nu een paar weken geleden maar aankoop bedrag is nog niet teruggestort.
Beveelt niet aan
16 June 2026
Wim
Veenendaal
De levering van de twee bestelde remkabels was zeer snel. Helaas zat er één verkeerde kabel bij. Na mijn telefoon hierover werd er direct een goed kabel verzonden.
13 June 2026
GMdL
Maasdriel
Gelukkig bracht de foto op de site mij op de korrekte handel! Merkwaardig dat de waarschijnlijke fabrikant Days niet is vermeld!?? In deVS een hele groote!
12 June 2026
Erny
Spijkenisse
Ik vond het jammer dat er aangegeven was dat er op de site vannde rollatorwinkel aangegeven was dat ik de volgende dag het artikel zou krijgen maar niet kreeg. Achteraf bleek dat ‘‘s avonds PostNL mij liet weten dat het artikel de dag erna bezorgen zou.
4 June 2026
W.J.
Amsterdam
geheel compleet en snel geleverd
16 May 2026
Michiel
LELYSTAD
Nieuwe Handvaten gekocht voor mijn vaders rollator, Wat komt er binnen 2x rechts, gebeld, foto genomen ivm ongeloof medewerker, wordt er een nieuwe toegestuurd na 2 dagen, Krijg ik weer rechts, terwijl duidelijk doorgegeven dat het om de linker kant ging, die ontbrak. Foutje kan gebeuren, maar 2x achter elkaar ?
Beveelt niet aan
6 May 2026
Nico
Leidschendam
Juiste product snel gevonden op uitgebreide website
2 May 2026
Adriaan
Soest
Gebruik ik als tennisballenmandje. Vorige was qua dikke van staaldraden wel iets steviger. We gaan het meemaken. In ieder geval heel blij mee. Verkoop tip: zet een advertentie bij de KNLTB op hun side.
29 April 2026
J
R
bestelling snel ontvangen. past precies. goede kwaliteit
8 April 2026
x
steenwijk
Na een foutieve levering had ik contact opgenomen en werd de fout snel en goed hersteld. En had ik het juiste product. Fijn!
1 April 2026
Petra
Rotterdam
Ik heb hier al meerdere keren wiellagers besteld en ben telkens tevreden. De levering gebeurt snel (meestal binnen 2 dagen). Eén keer zat er een lager met een fabricagefout tussen, maar na contact kreeg ik dezelfde week nog een correct exemplaar toegestuurd, zonder gedoe. Goede service en correcte opvolging.
24 March 2026
Sven
scherpenheuvel-Zichem
Beste Sven,
Bedankt voor uw review! En goed om te horen het zo snel ia opgepakt.
Met vriendelijke groet,
Melvin Alting
na enkele mankementjes en telefoontjes alles naar behoren opgelost. Ik kan weer vooruit na alles ontvangen reserveonderdelen te hebben gemonteerd
23 March 2026
Gerard
Liessel
Goede kwaliteit bestelde artikelen maar, in dit geval ging het om een binnenkabel voor de rem, de montage wordt toch wel enigszins te eenvoudig voorgesteld. Uiteindelijk is het wel goed gekomen, de buurman rolt en remt weer.
17 March 2026
Ton
Wormer
I
17 March 2026
DANY
Brugge
De rollatorwielen die ik gekocht hebben, met name de luchtbanden, brengen meer conform dan de oude rollatorwiel die van hard plastic waren. Een aanrader voor een ieder die kiest voor conform.
13 March 2026
Foeke
Dokkum
Het is keurig voor mekaar ik ben tevreden
10 March 2026
Roelof
Ede
Snelle levering en een overzichtelijke site
3 March 2026
Roy