Laden reviews...
78 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De verzamelde reviews tonen overwegend positieve ervaringen met snelle leveringen en duidelijke productinformatie. Klanten waarderen vaak de vriendelijke service en de oplossing bij problemen. De winkel levert betrouwbaar, op tijd en met een redelijke prijs-kwaliteit verhouding. Er zijn af en toe klachten maar die werden opgelost.
Goede kwaliteit bestelde artikelen maar, in dit geval ging het om een binnenkabel voor de rem, de montage wordt toch wel enigszins te eenvoudig voorgesteld. Uiteindelijk is het wel goed gekomen, de buurman rolt en remt weer.
17 March 2026
Ton
Wormer
I
17 March 2026
DANY
Brugge
De rollatorwielen die ik gekocht hebben, met name de luchtbanden, brengen meer conform dan de oude rollatorwiel die van hard plastic waren. Een aanrader voor een ieder die kiest voor conform.
13 March 2026
Foeke
Dokkum
Het is keurig voor mekaar ik ben tevreden
10 March 2026
Roelof
Ede
Snelle levering en een overzichtelijke site
3 March 2026
Makkelijk bestellen en duidelijke omschrijvingen. Snel verzonden. Kortom Top
11 February 2026
A
Venlo
Ben erg tevreden met de snelle levering.
10 February 2026
Erik
Zoetermeer
Prima site!, het artikel was duidelijk omschreven zelfs de oude en nieuwe typen onderdelen was duidelijk. De bestelling was zo voor elkaar, alleen het duurde best wel lang voordat ik het in huis had. Ruim een week heeft het geduurd. Kan natuurlijk aan het postbedrijf liggen. Groet Ben
10 February 2026
Ben
Den Haag
Het product paste precies.
7 February 2026
J.P.
Teylingen
Netjes en Perfect Geleverd ook via de Email Heel netjes en Goed geholpen. Ik Beveel dit bedrijf aan.
6 February 2026
Theo
Hulst
Ondanks het slechte weer en de late bestelling keurig volgens afspraak geleverd. Onderdeel - zitting Topro Olympos ATR - was zo vervangen en de nieuwe past perfect. Rollator is weer als nieuw.
17 January 2026
Gert
Sittard-Geleen
Keuzes, prijs en snelheid van levering!
17 January 2026
Roelof
Ureterp
Zorgwinkel aan te raden heel vlugge levering en alles heel goed verpakt en in orde gewoon uit de doos halen en handvaten juist zetten de rest was al gedaan Rollator perfect voor kleine mensen, heel gemakkelijk, niet te zwaar en goed wendbaar Aan iedereen aan te raden zal zeker goeie reclame maken voor deze winkel Bedankt Sonja Breens
11 January 2026
Sonja
Antwerpen
Handvatten besteld voor een rollator. Deze werden vlot geleverd en pasten prima
6 January 2026
Berty
Rhenen
Nette site, duidelijke omschrijving en levering zoals aangegeven. Ik ben zeer tevreden.
30 December 2025
Lars
Uden
Alles is goed gegaan
24 December 2025
Michelle
Rotterdam
Navraag gedaan over bezorgmoment. Snelle reaktie. Top!
11 December 2025
Rombout
Paterwolde
Artikel is wat het moet zijn
10 December 2025
Marc
Sint-Genesius-Rode
Goede service , snelle levering, prima product voor een nette prijs..
10 December 2025
Cobi
Siddeburen
super snelle service voor mij zijn het toppers
1 December 2025
peter
Bussum
Maar dit vind ik eigenlijk heel vervelend.
29 November 2025
Ingrid
Bergen (NH)
Topservice Snelle levering 200% tevreden
29 November 2025
François
WILLEBROEK
Wat een snelle service top hoor
28 November 2025
Yolanda