Levering zou sneller kunnen

Donderdag laat in de dag besteld, het zou zaterdag geleverd worden. Maar is 3 dagen later geleverd. PostNL neemt wel de pakketje in maar verwerkt ze niet. Daar door krijg je de pakketten "te" laat.

Redelijk

Levering duurde lang dus nam ik telefonisch kontakt op. Men deelde mij mee dat de handvatten niet in voorraad Waren en het nog een week zou duren alvorens ze te ontvangen. Het was fijner geweest als U mij hierover een mail had gestuurd. Handvatten komen als zeer goed over en ik hoop dat ze dat in gebruik ook zijn. P.Arts [email protected]

Behulpzaam en snelle correcte leveringen.

Ik heb al diverse keren bestellingen gedaan en die zijn altijd snel geleverd. Ook de prijzen van de artikelen zijn netjes. Ik heb al diverse keren bestellingen gedaan voor vrienden.

Binnen 2 dagen kreeg ik de bestelde rollator.

Na het plaatsen van de bestelling snel geleverd en netjes verpakt.

Na het ontvangen van een lek binnenbandje, vanwege de tijd zelf geplakt. Is de afhandeling door jullie prima gedaan.

Prima, het bestelde de volgende dag in huis.

Snel besteld, snel in huis. Prima!

Artikel makkelijk te bestellen en snel bezorgd.

Fijne webshop!

Duidelijke product omschrijving met de specificaties perfect vermeld. Snelle en zorgvuldige levering. Vriendelijke vorm van correspondentie. Heel prettige winkel ervaring dus! Ik rol weer lekker door het leven met mn nieuwe rolstoelbandjes :-D

Goede service en snelle levering

zeer goed

snelle service gekregen wat ik wilde hebben

Goed en snel geleverd

De wielen zijn van goede kwaliteit en de banden zijn bijna geluidloos. Snel te bestellen en op tijd geleverd. Kortom hele proces klopt als een bus.

Nette afhandeling ook nadater een incompleet artikel was gestuurd

Een eerlijke webwinkel met oog voor de klant

wielen vervangen van de Gemino 30

Ik heb per mail om advies gevraagd over wat voor wielen ik moest hebben voor de Gemino 30. Ik heb snel advies gekregen en besteld. Echter kwam ik er in eerste instantie niet goed uit hoe ik de oude wielen los moest draaien. gelukkig stond op de pakbon wel een telefoonnummer. Toen heeft diegene mij het een en ander uitgelegd en bleek dat ik nog een dop van de wiel moest halen. Daarna was het snel duidelijk en had ik de wielen vrij snel vervangen. Als er een gebruiksaanwijzing bij had gezeten had ik 10 punten toegekend.

goede service

Ik heb hier via Bol.com mijn rollator aangeschaft. 2020 Lichtgewicht rollator 3.0, Dubbel opvouwbaar, Titanium. Deze werd snel geleverd, was makkelijk in elkaar te zetten, het meeste was al gedaan. Er hoorde een stokhouder bij maar die was er niet. Enkel klitteband. Na een telefoongesprekje rechtstreeks naar Rollatorwinkel hierover werd er meteen een nieuwe gestuurd. De dag erop had ik ook deze binnen. Nu ben ik erg gelukkig met mijn rollator. Hij is goed stevig, zitgedeelte is prima. Ik ben dus erg tevreden over het geheel

Ben heel tevreden over mijn bestelling. Het was goed en snel verzonden.

Prima service en snelle levering!

Duidelijke website, goede en snelle levering van het rollator wiel Top!

Houden zich aan wat wordt beloofd.

Qat op de website staat wordt nagekomen.

alles snel en goed geregeld !

dus...

Duidelijke site en snelle levering

Snel duidelijk op de website welk wiel ik nodig had, besteld en de volgende dag kon mijn moeder weer verder met haar rollator.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Tevreden met het bestelde rollator wiel

Op allerlei sites gezocht en tenslotte hier mijn keus gemaakt.

Ik had de wieltjes zeer snel in huis bedankt daarvoor!!

Snelle service en goed product

De rollator voldoet helemaal aan de verwachting en was super snel in huis.

Goed artikel

Snelle en goede levering onderdelen rollator Gemino 60