super snelle levering

kogellagers besteld en daags erna waren ze al lekker in huis, dat noem ik service

zoekgeraakte zending snel gecorrigeerd

Zie boven

De band paste precies!

Mooi

Fijn en snel contact! Snelle levering!

Prettig telefonisch contact, meedenkend in oplossingen, snelle levering!

Top bedrijf

Positief

Netjes en optijd bericht

vlotte afhandeling van de bestelling

minpunt : leveringen door DHL , de chauffeurs melden nogal snel dat er niemand thuis en laten hun pakjes achter in het afhaalpunt zonder aan te bellen.

zeer tevreden

makkelijk besteld , snel geleverd ,echt een perfecte rollator voor een lage prijs

Vlugge en goede service

Vlugge en goede service

Ik had voor een elegantie rollator wat onderdeeltjes besteld Hier was een foutje bij gemaakt maar snel weer opgelost

Goede website en snelle levering

Snelle levering en fijn personeel

Had eerst handrem handels besteld. Deze bleken verkeerd te zijn. 1 telefoontje was genoeg om het allemaal goed te regelen. De retour zending supersnel verwerkt. Persoonlijk super vriendelijk en behulpzaam.

Goede service en snel geleverd

Op zich heel tevreden. Maar wel erg duur. Paar onderdelen nodig en kan dan bijna een nieuwe kopen. Dat is jammer.

Prima materiaal

In een dag geleverd. Snel de kabels ingesteld en lopen maar.

Geweldige service.

Omdat mijn bestelde rollator zitje wel onderweg was , maar "nog" niet was geleverd, werd er zonder aarzelen nog een zitje opgestuurd. Beide zitjes uiteindelijk wel binnengekregen. Ééntje weer retour gestuurd. Zitje past perfect.

Zeer snelle levering

Snel in huis ,goed verpakt ,

Tevreden

Ik ben zeer tevreden over het product en de service is goed. Zeker een aanrader!

Superprofessioneel en vriendelijke behandeling!

We hadden op vrijdagavond besteld... dachten dzt het maandag zou geleverd worden. Gezien het weekend zou het pas later zijn. Men heeft alles in het werk gesteld om asap te leveren, en dat is gelukt! Dank!

goede service en snelle levering

goede service en snelle levering

Perfect!

Kreeg gelijk antwoord op mn vraag. Onderdeel kon afgehaald + per post verzonden worden.

prima service

geen woorden, maar daden

het bestelde direct en correct geleverd.

mijn volgende bestelling ook weer van rollaterwinkel.com

Goede winkel voor van alles!

Hulpvaardig en netjes, helaas was mijn bestelling niet compleet en het was al einde van de dag, toch hebben ze ervoor gezorgd dat het missende onderdeel volgende dag binnen was.

Kerketuinenweg 79

2544CZ den Haag