super!!!!!!!!

makkelijk zoeken, bestellen en super snel geleverd

Snelle Levering

Ik heb x tal bestellingen gedaan bij Rollatorwinkel en ben zeer tevreden

Goed,snel,en betrouwbaar

Zeer snelle levering en alles waar je op rekent krijg je ook helaas heeft DHL luie mensen in dienst die niet van traplopen houden en brengen dan liever je spul naar een ophaalpunt.Maar daar heeft Rollatorwinkel.com mij mee geholpen en een klacht tegen de bedoelde man ingediend.Er werkt een luie dikke getinte man bij DHL en die tref ik steeds,zie liever dat men gebruik maakt van Post.nl Voor de rest niks dan goeds over Rollatorwinkel.com.Behulpzaam,goed contact en kwaliteit.Alleen stel ik voortaan bij iedere internet winkel de eis dat ze mijn product niet via DHL sturen.Ik ben er dieper ingedoken en ik schrok werkelijk,het regent klachten over DHL.Rollatorwinkel.com kon daar niets aan doen natuurlijk en blijft voor mij de beste op hun gebied.

overzichtelijk makkelijk en snel

Overzichtelijk makkelijk en snel

Bestelling OK,levering kan beter

Goede afhandeling, levering DHL kan beter. pakket had 2 dagen vertraging.

Geweldig!!

Ik ben goed geholpen door de medewerker.

snel gekregen wat ik besteld had.

Op het internet gekeken voor remblokjes voor onze twee Rollators, stonden duidelijk afgebeeld + een schappelijke prijs,dus was niet moeilijk om te bestellen en dus gedaan.

nette winkel met veel keuze

Goed advies en vriendelijk personeel. Ruime keuze in betaalbare scootmobielen. prima geholpen

goede uitleg over het product

Fijne service en snelle levering van mijn bestelling

Veel onderdelen op voorraad perfect

Snelle levering veel onderdelen op voorraad, fijne website.

snel en accuraat

1e keer ervaring met het bedrijf was bijzonder positief

Goede service, snelle levering

Goede Service, snelle levering

super

Ik heb een onderdeel besteld voor de rollator van mijn moeder. Super snel geleverd in 1 woord top

Levering zoals afgesproken.

Goede service en product was goed verpakt.

Snel geleverd in een stevige doos

Mooie en duidelijke website. Na bestelling een duidelijke mail gevolgd door een snelle levering. Gewoon zoals het hoort.

Snel geleverd en goed

Had een vraag ik werd goed geholpen en alles was goed verzorgt

Goede ervaring, zeker een aanrader

Heel goed geholpen in de showroom

Vlot gebruik voor binnen en buiten

Rollator: Rollator Taima XC Outdoor. Tevreden over het gebruik. Vooral buiten zijn de grote luchtbanden zeer comfortabel. Ook binnen gebruik is OK; iets minder soepel in zijn bewegingen dan een "standaard" rollator. Wat zeer jammer is: de meegeleverde tas is niet "afsluitbaar" met bv een soepel waterdicht klepje. Niet alleen nuttig voor een beetje privacy, maar belangrijk bij regenachtig weer. GRAAG EEN OPLOSSING! Vriendelijke groet,

Zeer, zeer goede service echt fantastisch

Mijn eerste ervaring met deze webshop is echt super goed, de service staat zeer hoog in vaandel en echt niets is te veel. De communicatie met de klantenservice is echt formidabel en snel. Ik kan deze webshop alleen maar aanbevelen en ga in de toekomst hier zeer zeker meer bestellen. Bedankt voor alles.

Tevreden

Dit is mijn derde rollator die ik bij jullie koop . De eerste heb ik cadeau gedaan en de 2e werd te zwaar , dus hoop ik hier weer plezier van te hebben omdat hij lichter van gewicht is.

Ik heb gebeld om advies en snel besteld bedankt voor de snelle afwikkeling

Gewoon geholpen worden zoals het hoort pluim voor jullie.

Had zelf verkeerde onderdeel besteld maar na een telefoontje werd er snel een nieuwe geregeld... echt top

Gebruiksvriendelijk en lichtgewicht

Zeer makkelijk in gebruik.

tevreden

accessoire gevonden en zeer tevreden

Kerketuinenweg 79

2544CZ den Haag