Uitstekende service

Moeilijk te vinden onderdeel voor de rollator snel gevonden en een dag later geleverd.

snel en goedjan

heel goed

Zie boven

Na 1 dag geleverd en goed verpakt

Een geweldige rollator deze “Drive Nitro” met tas en wandel stok houder. Alles keurig afgewerkt precies wat ik nodig had!

Artikel was niet aanwezig in de gekozen kleur, maar er werd snel een alternatief geboden. Deze werd direct de volgende werkdag geleverd.

Minder getril door luchtbanden

Zie boven

Snelle en correcte service met 'een glimlach op afstand' gepresenteerd.

Dankzij de perfect geleverde onderdelen is mijn 2e hands gekochte rollator weer gelijk aan een nieuw gekocht exemplaar uit de winkel. Daarbij komt het feit dat ik op mijn manier meegewerkt heb aan het milieu.

Super !

Vriendelijk en kundig telefoongesprek. Goede service. Snelle levering. Prettig dat rollator kant en klaar uit doos kwam. Goede aanbieding. Rollator is licht, maar stevig. Ik ben er blij mee, Dank !!

Uitgevoerd wat werd verwacht

Uitgevoerd wat werd verwacht

Dichtbij (den haag), veel keuze en vriendelijk

Bestelde rollator stond al klaar. Ik kon 'm zelfs nog aanpassen (luchtbandjes), en kreeg uitleg over inklappen etc. Prettige mensen.

Prima service!

Goede website en snelle levering

Ik had met spoed een rollator nodig voor mijn vader en ik had hem dan ook de volgende dag al in huis. Super!

Nog bestellingen plaatsen

De stukken pasten perfect

supersnel

De ene dag besteld, de volgende dag geleverd

Goede en snelle service

Precies wat ik nodig had

Rollator van mijn moeder was stuk, onderdeel was duidelijk te lokaliseren en te bestellen

goede sevice

snelle levering .goede service

Snelle levering, goede kwaliteit !

Zeer snel geleverd. Product precies zoals omschreven. Goede communicatie. Top bedrijf !

GOEDE SERVICE

om dat het bij juli goed is

Goede service, samen een oplossing vinden, heel professioneel! Absoluut kennis van zaken! Uitstekend

perfect!

on line onderdelen besteld. netjes en snel geleverd. aanrader!

Bestelling gedaan en super snel binnen

Uitstekend advies en fantasties snelle afleverings-service!

Ondanks dat het vrijdag 17.15 was, werd devtelefoon opgenomen en dinsdag hadden we de rollator in Huis!

Kerketuinenweg 79

2544CZ den Haag