Laden reviews...
Top beoordeeld
Review overzicht
Aart
Schiedam
voor (ex) rokers een ware oplossing. Ben hart patient en sinds ik ben overgestapt op zwoofs zijn mijn longen en hart verbeterd.
Haj Danker - Lammersma
Almelo
Zeer tevreden. Artikelen altijd op voorraad. Vaak bestelling de andere dag in huis. En als het een keertje misgaat (bij PostNL) dan reageert het bedrijf zeer snel en wordt de bestelling alsnog verstuurd. Ben al jaren klant en zal dat voorlopig ook blijven.
J.
Leiden
Corrie Schriemer
Zwolle
Prima op tijd.
Jan
Blaricum
Snelle en goede service !
Miel
Vught
Alleen maar goeds!!! Altijd volgens toezegging!!! Keurig!!!
Ans Colijn
Oss
Eliquids de volgende werkdag al binnen en toen ik laatst 2 flesjes had die lekten kreeg ik zonder probleem gewoon 3 nieuwe. Zeer tevreden klant.
Hella
Oosterwolde Fr.
Perfect!
Richard
Deventer
Had een e sigaret besteld die het niet deed,klantenservice is het aan het oplossen,dus prima in orde
Ingrid
Leiden
Snelle en goede service
Reinier
Roosendaal
Goede service en snel
Adriana
IJsselmuiden
Lang geleden elektrische sigaretten gerookt en nu weer begonnen. Doordat er geen plaatjes meet staan was het even zoeken. Fijn chatgesprek gehad en goed geïnformeerd. Op aanraden bestelling geplaatst en was als vanouds weer top! Even wennen dat wel, en mijn smaakje helaas niet meer leverbaar maar goed alternatief gevonden. Blijf hier zeker weer terugkomen
Brigitte
Utrecht
Mascha
Schildwolde
Zie bovenstaande
Clemie
Wolvega
snel en gratis geleverd en goede kwaliteit
JOHN
Voerendaal
Zie boven
Anton
Bergen op Zoom
Snelle en correcte service
Edo
Almere
De bestelling van de Joyetech eGO AIO box, coils en liquids werd zeer vlot geleverd, precies op tijd voor Stoptober. Ik had al eerder ervaring met deze unit en liquids en ze bevallen wederom prima, absolute aanrader. Sinds 30 september geen sigaret meer aangeraakt of behoefte aan gehad.
Jeroen
Eindhoven
Altijd andere dag in huis
Vera
Hoogvliet
Top zaak, goed en kundig advies.
Anthony
Rotterdam
bezorging te laat ligt aan post.nl
iILJITS hekelaar
barendrecht
Bestel altijd bij zwoofs zeer tevreden en een prima klantenservice!
Marieke
Tilburg
Top en snel geleverd
M
r
In de winkel altijd heel behulpzaam (Schiedam). Nemen de tijd voor je en helpen graag in het kiezen van jouw keuzes! Dit geldt hetzelfde bij het afhalen in Rotterdam. Als de bestelling nog niet klaar is. Maken ze deze gelijk klaar voor mij zodat ik niet langer hoef te wachtten en hem gelijk kan meenemen.
Lisa
Delft