Al vaker besteld, goede service en snelle levering

onovertroffen en altijd correct

geen enkele keer is er een reden geweest tot klacht deponeren of retour zending.

Snelle levering!

Bestel al jaren, altijd goed en tijdig!

Snelle levering, lastig bestellen zonder afbeeldingen

Ik gebruik al jaren naar tevredenheid de E-leaf Pico. Een exemplaar besteld, de volgende dag al geleverd. Echter, mijn bestaande clearomizer bleek niet te passen. Wist niet dat er verschillende formaten waren. Scheelt een paar millimeter, maar genoeg dat mijn nog bruikbare clearomizer niet past. Moest dus een nieuwe bestellen van 22 mm. Zonde van het geld. Mijn goedwerkende clearomizer, inclusief reserve coils, kan niet meer gebruikt worden. Had m ook terug kunnen sturen, maar dat is weer zo'n gedoe. Verpakking was niet meer heel.

Snel

Altijd goed

snel geleverd.

snel geleverd

Uitstekende en snelle service!

Bestelling wordt altijd supersnel geleverd. En altijd correct en foutloos. Aanrader dus voor betrouwbare aankopen.

Snelle & goede service!

Zwoofs biedt een goede en snelle service en de klantenservice is goed bereikbaar en reageert snel en behulpzaam!

Prima duidelijke website met redelijke tot goede prijzen

Good

ben gelukkig . Alles vlot en snel

Supersnelle levering!

Goed product en snel in huis

Altijd goed!

Super service en altijd correct!

Ruime keuze en goede kwaliteit

Nvt

Makkelijk bestellen, snelle levering

ik ben tevreden met product en snelle levering

idem

Goed geregeld allemaal

Bestelling worden op tijd verwerkt ,dit is erg prettig

Goede service waar je ook bent

Dubbele zending!!!

Deze keer mijn bestelling gedaan met betaling achteraf betalen, maar krijg ik de bestelling thuis he? zoveel? alles dubbel ook de prijs wat echt niet bij mijn bestelling stond. Contact gezocht of ik de helft terug sturen mag, dat mag maar de verzendkosten zijn voor mij u hebt dubbel besteld, nou ja zeg, laat maar ik betaal de bijna €100 wel zit dan wel met tig glaasjes maar ik kan niet tegen onrechtvaardigheid en daarom vertik ik de verzenkosten te betalen en misschien begin ik wel een winkeltje in glaasjes en het belangrijkste iDEAL betalen dan was het wel goed gegaan!

Snel en kundig

Snel en kundig, vriendelijke hulp bij het bestellen.

top service

snel en goed

Snel geleverd.

Kwaliteit en snelle gratis verzending.

Altijd voldoende voorraad,en snelle gratis verzending!

Cairostraat 64

3047 BC Rotterdam