Betrouwbaar en snelle levering!

Snelle levering en netjes verpakt

Ik heb alleen paar positieve ervaringen met Zwoofs gehad. Bestellen via de website is eenvoudig, ze leveren snel en de inhoud is netjes verpakt. Kleinere bestellingen van bijvoorbeeld liquids of coils passen gewoon door de brievenbus, dus geen gedoe met gemiste pakketjes of ophalen bij een leverpunt.

uitgebreid assortiment en goede klantenservice

Ik bestel al jaren mijn liquids en benodigdheden via zwoofs. Als je vragen hebt worden ze snel beantwoord via de chat. Ik ben tevreden.

heel goed en snel

snel geleverd en goed verpakt

De bestelling is altijd op tijd binnen

Prima site je bestelling word keurig op tijd afgeleverd. Ben heel tevreden bestel altijd bij Zwoofs

Goed maar mijn bestelling nog steeds niet ontvangen.

Snelle verzending. Gewoon volgende dag in huis. Dat lukte ze bij mr joy drie keer op een rij namelijk niet. Top dus!

1 woord is al voldoende SUPER.

Al de volgende dag in huis, volledig na verwachting, beter zelfs nog. Bij de glaasjes zitten ook netjes nieuwe afsluit ringetjes. Super service niets op aan te merken gewoon top.

Goedkoop maar smaakt niet

Fijne site, goedkope e liquids. Snelle bezorging maar helaas vind ik de smaak van de liquids niet fijn. Voor mij veel te scherp. Ik mis de duidelijke vermelding hoeveel pg en vg in de liquids zit, voor mij alleen nog maar 100% vg.

Zoals altijd zéér goed.

Ook online wordt alles prima afgehandeld. Maar zal toch blij zijn als de winkel weer opengaat.

Netjes verpakt en volgende dag in huis

Lekker snel en betrouwbaar

Lekker snel en betrouwbaar

Heel goed. Klantvriendelijk.

Veel keus. Altijd snel in huis. En heel klantvriendelijk, netjes en correct.

Altijd perfect

goede service

na bestelling binnen een half uur bericht dat het klaar lig dus een goede service

Keurig en snel geleverd

Ga zo door

Geweldig!

Vlotte afhandeling en de volgende dag in huis.

Snel

Snelle levering en veel keuze.

Snel service top internet shop

gewoon goed en snel

Goed!

Makkelijke site. Jammer dat vanwege overheidsregels er geen foto's geplaatst mogen worden.

Cairostraat 64

3047 BC Rotterdam