Prima bedrijf. Groot assortiment, snelle levering.

Zwoofs is een bedrijf met een groot assortiment en een snelle adequate levering. Alles prima verpakt. Al jaren favoriet!

Snelle reactie op vragen en snelle verzending

Fantastich!

Ik vind jullie echt een topbedrijf ! Makkelijk bereikbaar via de app als je iets niet weet en goede snelle levering ! Echtwaar top !

Niks op aan te merken

Snelle en goede service ,prima prijs

De aangeboden prijs wasje reden van mijn aankoop,de snelle levering is zeker een reden om de volgende keer weer bij jullie te bestellen. Zeer tevreden

Snelle, gratis, levering

!

Zwoofs is altijd uitstekend!

Zie de titel. Goede producten, redelijke prijs, snelle verzending EN hoge klantvriendelijkheid. Gewoon een hele goeie internetwinkel.

Snelle levering & gratis bezorgd

Van sommige e-liquids liggen de prijzen iets hoger dan waar ik meestal bestel, alleen het gratis verzenden compenseren dit volledig waardoor ik uiteindelijk toch goedkoper uit ben. Daarnaast wordt het ook nog eens snel bezorgd

zoals altijd alles perfect vrzorgt en snel geleverd

bestel hier al langer en altijd snel en goed en ook belangrijk gratis verzenden

Na bestelling, snelle en keurige levering, gewoon door de brievenbus!

Prima; snelle levering en duidelijke site

Snelle service en makkelijke site.

Zó fijn!

Al jaren klant bij Zwoofs. In de coronatijd liep de bezorging een tijdje enige vertraging op, maar nu is het weer als vanouds de volgende dag in huis. Gisteren later op de middag een bestelling geplaatst en tot mijn verrassing lag deze vanmiddag op de deurmat. Een dikke 10 van mij voor Zwoofs!

Snelle levering, geen verzendkosten

Snelle service, al jaren tevreden over jullie bedrijf en producten

een 10

Mijn esigaret deed het niet,dacht ik.Na door een aardige en geduldige man geinstrueerd te zijn is het toch gelukt.

Altijd snel.

Geweldige service, al menig mens verwezen naar zwoofs

Bestel hier regelmatig. Altijd goede communicatie, vlotte levering, en alles naar tevredenheid. Voor mij genoeg reden om hier te blijven bestellen

Prima bedrijf en altijd stipt op tijd verzending

Tot op heden altijd alles via Zwoofs gekocht. Ze zijn klantvriendelijk en reageren direct.

Levering afwijkend van wat er gesuggereerd wordt. Veel later !!!!

Zie boven

Snel en goed.

Snelle levering en gratis verzending. Zelfs goedkoper dan Primera en Jumbo.

Snel geleverd!

prima site