Uitstekende serves

Op en top

Wederom perfect geholpen met informatie. Snelle bezorging van prima producten.

Al drie keer een bestelling geplaatst en alle drie de keren werd het snel geleverd.

Was alleen een dag later deze ronden

Verder goed verpakt en alles inoorder

Snelle levering.

Laat in de avond besteld en de volgende dag in huis

super snel en goed verpakt

superrrrrr

Precies geleverd wat besteld is, no problem

Heb hier al vaker besteld, en gaat altijd zonder problemen. Pakketje was er een dag later dan aangegeven, maar dat zal aan postNL liggen en was geen probleem.

Damp damp. Lekker lekker.

Vape goes brrr

1 dag later dan verwacht maar wel goed

1 dag later dan verwacht maar wel goed

Eenvoudig te bestellen en snelle levering. Ik had eerst bij een andere site liquide besteld maar bij zwoofs rekenen jullie geen verzendkosten. Hierdoor zal ik in het vervolg bij jullie bestellen

Prima assortiment en snelle levering

Overzichtelijke site, alleen jammer dat er geen afbeeldingen meer laten zien mogen worden van de overheid. Spullen altijd snel geleverd. Uitstekende service, en een breed assortiment om uit te kiezen.

Is goed met één min puntje

Het min puntje is, als je besteld en kiest voor een briefpost die door de brievenbus kan, je nooit weet wanneer het geleverd wordt! Natuurlijk zitten er dan geen verzendkosten op maar toch erg jammer. Andere rekenen helemaal geen verzendkosten. Het elektrisch roken is al duur genoeg! Dus om het aantrekkelijk te houden door de leverancier, moet die hier eens over nadenken. O, Hoe staat het eigenlijk met de smaken? Komt er nog een uitbreiding voor de Hexa 2.0 Pop?

Fijne webshop met veel artikelen

Makkelijk keuze voor de artikelen die je nodig hebt en hele goede afhandeling en bediening

Komt altijd snel aan. Een keer niet, maar nadat ik een email had gestuurd hadden ze het meteen opnieuw opgestuurd en de volgende ochtend was het door de brievenbus! Hele goede klantenservice

Snel en goed !

Super shop

Always super fast shipment and good products

Super snel zijn jullie als we wat bestellen

Ik bestel altijd bij jullie en kan het snel ophalen

Altijd super

Zwoofs heeft een fijne webshop met een super snelle levering. Ook de klantenservice is goed te bereiken en super behulpzaam!

Helemaal goed

Efficiënte en snelle service, ik waardeerde de hulp bij de online chat! ​

Ik heb niks ontvangen koop

Ik heb nog niks ontvangen dus kan niet beoordelen

Goede kwaliteit ,redelijke prijs

Zie boven

Snel antwoord op mijn vraag en deskundig advies gekregen

correct en vlot

al geruime tijd klant en tot op heden geen enkele reden tot klagen.

Goede en duidelijke zaak.

Optijd leveren en netjes verpakt. You get what you want...

goede en snelle service !

normaal ga ik naar de winkel, maar dit is goede oplossing!

Cairostraat 64

3047 BC Rotterdam