Makkelijk bestellen en snel geleverd

Expertise en klantvriendelijkheid

Voor en door dampers! Super fijn dat ik kan bellen voor een advies of een mening. Ook erg klantvriendelijk! Over gaat er wel eens iets fout maar het gaat erom hoe je het dan oplost. En ook dat doen jullie erg goed! Mvg, Oude/trouwe klant

Top geregeld!

Een woord top

uitstekend

prima website goede service

Top website en snel verzonden

snel en correst

Snel en correct, goede prijs....

Best vapeshop ever

Altijd optijd en betrouwbaar

Zoals altijd netjes bezorgd op tijd .

Makkelijk en vlug in huis .

Super goede service

Vaker bij zwoofs besteld, en laatst ook toen er een probleem was met mijn vape, netjes een nieuwe op gestuurd gekregen zonder gezeur.

ik heb altijd goeie ervaringen met jullie bedrijf.

Snelle levering, keurig verpakt

Goede service en snel verzonden

Dezelfde dag nog verzonden maar 2 dagen later pas bezorgt, dat is door postnl iedere x kunnen jullie niets aan doen Mvg antoinette

Snel en simpel

Als je weet wat je wilt is het niet moeilijk te zoeken op de website. Alle info in aanwezig en de levering is altijd snel!

Juiste en snelle levering

Kreeg de bestelde producten snel in huis.

Goede online hulp,en scherpe prijzen!!

Vanaf de éérste keer dat ik bij, "Zwoofs" liquid had besteld, nergens anders meer liquid besteld als bij "Zwoofs" Scherpe prijzen en overvloed van keuze. Als je hier je product niet kan vinden, dan (geloof mij maar) dan zul jij het nergens vinden!!!!! Alles in één woord GEWELDIG GOED!!

Top levering als altijd

Zwoofs levert altijd goed, snel en correct. Verder hanteren ze scherpe prijzen en een uitgebreid assortiment!

Ik bestel altijd bij zwoofs

Erg fijne online shop, grote voorraad, goed advies en altijd vernieuwend. Ik bestel hier al jaren mijn vape-producten.

Vlotte verzending

Volgende dag direct in huis, maar de luquid was niet lekker. Smaakte veel te fruitig, dus niet naar....cake.

Zaterdag besteld, woensdag nog niet in huis

Zaterdag besteld, woensdag nog niet in huis

super goed.

snelle levering.

nog nooit niet gelevert

Matig

Ik vind het wel een leuke webshop maar niks komt op de beloofde bezorgdatum.

Uitstekende service - teleurstellend assortiment

Al sinds lange tijd klant bij Zwoofs en de service is altijd uitstekend echter gaat het assortiment alleen maar verder achteruit. Op het moment maar 1 á 2 smaken die het kopen waard zijn.

Cairostraat 64

3047 BC Rotterdam