Altijd goed

Ruim assortiment en de bezorging is altijd correct en optijd. Niks op aan te merken.

Zeer tevreden over de site en bezorging

Ik ben zeer tevreden over de site en over de bezorging, wat ik wel jammer vindt is dat je de e sigaret niet meer kan zien, zo wordt het moeilijker om iets nieuws uit te proberen

Zeer goede en snelle service

Zeer goede en snelle service

Altijd betrouwbaar

Altijd snel en betrouwbaar

Snelle service , top .

Snel binnen

Perfecte service

goede communicatie

Goed geholpen en snelle reactie via email, top

Snel en ruim assortiment

Snelle levering, groot aanbod. Ik rook de Miller juice collectie, is namelijk gewoon. Nederlands en dat vind ik toch een prettiger idee dan dat het bv. Uit Roemenië komt. Van deze.collectie hebben ze een heleboel liquids dus top

goede artikelen en snelle levering!

Slecht

Ik heb nl niks ontvangen.

PRIMA SERVICE...

HEB HET NU BIJNA 2 JAAR,,,,, WEINIG KLACHTEN... MIJN COMPLIMENTEN...

Prima! Snel en altijd gratis verzending ook onder de 20 euro

Alles ging prima. Goede prijzen, snelle levering. Er werd een keer iets niet bezorgd (kwijt bij de post) maar toen kreeg ik de bestelling opnieuw toegestuurd. De service is dus goed. Ook is het fijn dat er altijd gratis bezorging is, ook als je maar 1 dingetje ofzo besteld. Enige tip is dat het fijner zo zijn als de bestelling in kartonnen doosjes word verzonden. Nu is dat bubbeltjesplastic. Mijn laatste bestelling kwam ingedeukt en verfomfaaid aan, niet zo netjes.

Altijd top

Snelle levering..enige site waar ik nog bestel!

Snel besteld&opgehaald

Snel en makkelijk

Bad

I still haven't received my order!!! Because of you I'm out of stock!!!

Goede snelle levering .

super tevreden

ik ben erg tevreden met de snelheid waar mijn bestelling is bezorgd

Super tevreden netjes verpakt en je word ook heel leuk geholpen als je de klantenservice belt in een woord een dikke tien Gr marja

Makkelijke site, goede service en snelle levering

Goede webshop perfecte service zeer deskundig personeel en snelle levering

Hele fijne webshop ik heb hier al best vaak besteld en ze leveren altijd snel vandaag besteld is morgen in huis en het personeel is erg vriendelijk, behulpzaam en deskundig ze nemen ruim de tijd om dingen uit te leggen. ook hun service is zeer goed ik had een tankje besteld dat niet goed werkte nu krijg ik een nieuw tankje zonder de oude te hoeven retourneren zodat ik deze voor reserve onderdelen

Stipt op tijd

Gewoon een top bedrijf

Groot assortiment. Snelle levering.

Was even puzzelen zonder afbeeldingen, maar als alles eenmaal gevonden is, snel afgehandeld

Correct

Nette prijs en snelle levering

Cairostraat 64

3047 BC Rotterdam