Nooit problemen gehad

Altijd goed

Dat de verzending niet klopt

Je betaalt het wordt verzonden. Maar je krijgt het niet op de gewenste dag binnen zo als beschreven staat

Meerdere keren al besteld via Zwoofs, snelle service en altijd op tijd binnen.

Goed en snel

Altijd voorraad en ook snel

Zeer snelle levering

Bestel wat ik nodig heb Word dan ook SAP geleverd

Website/bestelling plaatsen minder duidelijk, overzichtelijk. Oude manier beter.

Prima levering

Goede uitleg over producten, snelle levering, zou ze zeker aanbevelen

Gewldige supersnelle service en gemotiveerde mebsen

Na meerdere malen een bestelling geplaatst, steeds zeer vrolijk geholpen door het personeel. Alles wat je besteld en laat rhuisleveren enof dat je het zelf ophaalt, het staat klaar, of het is op het afgesproken tijdstip bij je thuis. Toppie ga zo door.

Geweldige service, ook als het een keertje mis gaat.

Leveringen e.d. Gaan meestal goed. 1 x meegemaakt dat iets niet werd geleverd. Contact opgenomen en werd direct geregeld. Super service

met de aankoop alles was in orde

geen track & trace nummer

Nog niks ontvangen

Slecht

Altijd goed

Altijd netjes op tijd geleverd en prima assortiment

snel en goed

Pakketje werd keurig verpakt snel geleverd.

Brilliant

Ruime keuze, uitstekende levering en ook de medewerkers denken graag met je mee.

Top-service

snel en goede producten

snel en goede producten

Supersnelle levering

Keurig verpakt. Liquid met lange houdbaarheidsdatum. Prima!

Artikel snel binnen gekregen en was zoals besteld.

Snelle levering goede prijs

Fijne service

Altijd supersnelle verzending. Deze keer klein probleempje, maar binnen een uur vriendelijk contact en een goede oplossing.

Erg tevreden

Ik ben erg tevreden met de snelle en vlekkeloze levering van mijn bestellingen

Duidelijke website, goede prijzen en snelle verzending

Zoals ik hierboven al beschrijf, Zwoofs heeft een duidelijke website (al is het jammer dat door wet- en regelgeving geen afbeeldingen meer online mogen staan), de prijzen zijn meer dan prima en het gratis en snelle verzenden is ook nog eens ideaal en praktisch!

Daar ik niet wist hoe ik op de site voor vype moest komen, heb ik gebeld. Kreeg een aardige man aan de telefoon die mij uitleg gaf. De volgende dag had ik ze al in huis. Chapeau!

Wederom supersnel

Ik gebruik al enige tijd deze winkel , altijd GOED !!!

Cairostraat 64

3047 BC Rotterdam