Hoi ik was tevreden dankjewel

Product goed verzending minder

Meerdere keren besteld bij Zwoofs. Zij geven aan dat je de volgende dag de spulletjes hebt. Alle keren gehad dat het pas na een paar dagen is. Je kunt daarvoor corona of de drukte bij postnl gebruiken. Toch vind ik bet vreemd dat bol.com het wel lukt...

Altijd goed

Perfect Zwoofs

Snelle levering en goede prijzen

Bestelling is altijd snel binnen en de klantenservice is top!

Always on Time delivery.

I Love to order my order from Zwoofs. Delivery always on Time. And everything what I naeed for my cigarrete in one place!

Zwoofs is altijd goed

Zwoofs is altijd goed

Uitstekend!

Mijn bestellingen kloppen als een bus,en supersnel geleverd! TOP!

Super altijd een snelle service

Super altijd een snelle service

Zeer fijne webshop.

Altijd netjes op tijd geleverd en op vragen word spoedig gereageerd.

Ik bestel hier al jaren en altijd tevreden geweest, niet veranderd, doorgaan zo !

Super service

Hele snelle levering. Als er problemen zijn kun je een mailtje sturen of een appie. Word zo opgelost. Personeel vriendelijke aan telefoon. Zeer goede service.

Prima in orde!

Snelle levering, duidelijke website

Altijd goed optijd, perfecte afhandeling van klachten.

Na een keer m’n bestelling niet gekregen te hebben. Een wathsup gestuurd en binnen 2 dagen binnen. Perfect dus.

Hele goede service!!!

Hele goede service en snel geleverd!

Duidelijke site, en een snelle levering

Snel en goede service!

B zorginhoud heel snel en uitstekend verpakt!

Fijne site heeft veel

Ik ben erg tevreden Zwoofs heeft alles wat je nodig hebt. Snelle levering Kortom een fijne site

Helemaal top!

Altijd gelijk verstuurd. Alleen jammer dat post.nl steeds later komt

Ik heb 3-4 dagen gewacht tot ik mijn bestelling door de bus kreeg als envelop. Jammer

Ik heb 3-4 dagen moeten wachten tot ik mijn bestelling in de brievenbus kreeg als envelop. Terwijl ik had gelezen dat het de volgende dag zou krijgen. Jammer

betrouwbaar en supersnel

Aanrader

Blijft goed.

Snelle bezorging, keurig verpakt.

Top bedrijf

Ik bestel al langer bij Zwoofs. Altijd op tijd bezorgd. Makkelijke website, heel blij om daar mijn liquids te bestellen.

Super snel

Snelle bezorging en product geleverd na wens

helemaal prima

Alles ging goed!