Super goed.

Wij vinden het super goed. Het is bestellen,betalen en optijd bezorgen. En dat gebeurd ook zo,netjes verpakt en dit pakketje past ook nog door de brievenbus. Geen lange wacht tijden.

Hele goeie site om e-liquid te kopen

Nooit meer een ander

Mijn vaste huis leverancier. Een betere leverancier dan Zwoofs bestaat niet, of er moeten cadeaus gegeven worden en eens een bestelling gratis omdat je een vaste klant bent die in mijn geval zeer tevreden is. Het aanbod is ruim, de service op en top, de prijzen scherp. Een ander kan dit niet beter, alleen Zoofs. Toch heb ik een ieniemienie minpuntjes gevonden, maar dat kan aan mijn browser liggen en niet aan Zwoofs, het dubbel moeten uitloggen - het openen onnodig nieuw venster. Soms hapert molie waardoor een bestelling niet pakt.

Altijd keurig geleverd

Al diverse keren besteld, keurige aflevering bestellingen.

prima site

goede producten en snelle levering

Snelle gratis (!!!) levering

Webshop is overzichtelijk. Makkelijk betalen en bestellen. Zeer snelle levering!

Goed en snel bezorgd

Goede webshop

Uitstekende

Uitstekende service

4th time fast and cool !

I am really glad I discovered this store. They really deliver the next day, always! Package always amazingly packed.

Fijn geholpen bij het maken van een keuze..

Fijn geholpen met het maken van een keuze

Altijd snel bezorgd

Altijd supersnel bezorgd en geen verzendkosten! Dat is heel netjes in deze tijd!

top geregeld

Makkelijke site als je weet wat je wilt. Moeilijker als je iets wilt zien

uitstekend

al jaren een uitstekende service

Gewoon super goed.

Ben al een paar jaar klant,en Zwoofs is gewoon goed. Ze hebben alles wat je besteld!! Hadden wij maar Zwoofs in Landgraaf.

Geweldig binnen 3dagen in huis.

Vind het lang duren voor de bestelling er is. Dit ligt aan post.nl maar het zou beter zijn als jullie dit op de site aanpassen

Betrouwbaar

Kan altijd op rekenen 100%

Op tijd en netjes gelevert

Netjes ontvangen en snel geleverd

Echt top

De site is super, en snel bezorgd.

Zwoofs krijgt een 10!

Makkelijk bestellen via de website en altijd snelle en nette verzending!

Product goed verpakt geleverd

Jammer is de verzendlijst Zondagavond besteld woensdagavond pas binnen

Netjes

Correct verpakt en de volgende dag ontvangen

zeer goed

zeer goed

Altijd perfect. Bestelling klopt altijd en mooi op tijd.

Cairostraat 64

3047 BC Rotterdam