Deze keer eindelijk de volgende dag

Maar dat is de schuld van Post.nl en niet van jullie!!

Soper

Goede producten en geen verzendkosten!

Alleen maar positief !

Snel en netjes

Zeer snelle bezorging en netjes verpakt !

Fantastische Betrouwbare webwinkel!

Ik bestel hier al jaren al mijn vape benodigdheden. Super snelle levering, altijd dezelfde dag nog verzonden en de volgende dag in huis. Nooit problemen, maar als er een keer iets niet goed is gegaan wordt het meteen opgelost. Ook een webwinkel die vaak de nieuwste dampers etc heeft en een enorm groot assortiment aan smaken etc. Wat ik ook fijn vind is dat ze ook oudere dampers lang in het assortiment hebben, zodat ik mijn favoriete damper en smaakjes kan blijven gebruiken en niet steeds wat nieuws hoef te proberen. Ik ben en blijf hier vaste klant. Zeer betrouwbare webwinkel en zeer vriendelijke en vakbekwame mensen. Echt een aanrader.

Snel snel eenvoudig

Been slechte ervaringen tot nu toe

S’avonds om 19uur besteld, en toch volgende dag ontvangen

Snel geleverd en goede kwaliteit

Makkelijk te bestellen, website is duidelijk en goede kwaliteit producten. Ook genoeg keus.

Super snel bezorgd!

Altijd snel geleverd

Bestellingen worden altijd de volgende dag bezorgd en altijd foutloos.

Uiterst goed, Perfect

Super klant vriendelijke, je wordt snel geholpen en ik ben zelf al paar jaar klant bij zwoofs altijd gewoon goed. Super goed.

Altijd de volgende dag in huis.

Snelle levering!

Normaal

Alles is goed verpakt, komt niet de andere dag in huis maar kan wel eens 2 a 3 dagen duren. Jammer krijg geen antwoord op een vraagstelling die ik geplaatst heb. Maar ach je kan niet alles hebben. Wat ik jammer vind bij betaling zie ik altijd kortingscode staan, maar als vaste trouwe klant heb ik nog nooit een korting “voucher” ontvangen.

Top en snelle service

Voortreffelijk.

Al heel vaak liquid besteld, altijd perfect geleverd !

Als ik nu besteld inderdaad volgende dag in huis. Grote verbetering dan een jaar geleden. Ga zodoor.

Prima service. Goed overzicht op de website

Geen goede website

Ik probeerde weer een bestelling te doen met mijn telefoon of tablet maar de website ziet hem niet mijn emailadres pakt hij niet ,bel ik op word er gezegd u moet met pc of laptop bestellen want er is een probleem met Android maar daar zijn wij mee bezig word er dan gezegd verleden jaar had ik precies hetzelfde en weer het verhaal dat ze ermee bezig zijn. Ik zelf heb geen pc en laptop dus moet ik toch naar iemand gaan om te gaan bestellen want telefoons en tablet zijn ook een soort van computers. Ik hoop dat ze het is een keer oplossen want het is erg irritant dat je niks ken bestellen. Mvg p blom

Zeer snelle service

Zeer snelle service en levering Makkelijk bestellen

Perfecte dienslevering snel levering wat wil je meer bedankt

Heel goed bedrijf

Snel geleverd en als je een vraag heeft woord je duidelijk en aardig te woord gestaan

Cairostraat 64

3047 BC Rotterdam