Perfecte service

Goede service, perfecte levering, alles goed verpakt en verzorgd.

Snelle levering! Heel fijn!

Het is op tijd binnen.

Geweldig zoals altijd!

Bestellen... En de volgende dag thuis!!

Goed kwaliteit

Ik ben al lang klant en altijd goede ervaring

Snel in huis goede service

Ik heb mijn bestelling altijd op tijd!

Altijd goede en snelle service

Zwoofs heeft bijna alles wat je nodig hebt om te vapen en als ze iets niet hebben denken ze mee voor een oplossing, heel goed. *thumbs up

Snel

Super! Alleen dat er nu geen plaatjes bijmogen is super lastig weet dan vaak niet of ik de goeie heb

Uitstekend!!

Snelle levering.

Top zaak, goede service

als altijd .... uitmuntend

nog nooit één mindere ervaring met Zwoofs gehad

Uit nieuwsgierigheid had ik veel vragen en deze werden mij duidelijk en met geduld beantwoord

Fantastisch !

Goed, Snel, altijd Gratis verzending... en grandioze website !!

Altijd snelle levering!

Altijd snelle levering!

Snel en goed

Jullie zijn super snel als wij wat bestellen

Excellent

you are so sincere in doing your job on time. Appreciative of you ; and all your colleges

De complete webshop voor e-smokers

Nadat ik voor verschillende artikelen heb rondgekeken is dit veruit de meest complete, duidelijke en service gerichte webshop voor E-smokers gebleken. Vragen worden snel en uitgebreid beantwoord. Top!

Super service

Snel besteld en snel binnen gekomen

Duidelijke site, keurig verpakte bestelling en snel bezorgd. Top!

Zie hierboven

Goede en snelle levering.

Duidelijke site en snelle levering

Makkelijk website snel geleverd

Op de website is het zeer makkelijk om de juiste artikelen te bestellen, overzichtelijk. Snel geleverd.

Super Winkel. Super Prijzen. Super Service.

Ja, ik bestel hier altijd, alles. Voor mij en de vrouw. Gewoon de beste liquids. De beste support. En dat alles voor de beste prijzen. Dik tevreden.

Het komt altijd goed.

De volgende dag bezorgen werkt niet meer in verband met Corona. Het wordt wel voor 18.00 uur besteld.

Cairostraat 64

3047 BC Rotterdam