Dinsdag besteld

Dinsdag besteld zaterdag nog steeds niks binnen al gebeld maar ze zeggen tja het is druk bij postnl maar pas dan je leveringstijden aan op je site zou ik zeggen dus voor 18.00 uur besteld morgen in huis klopt niet in het geheel!!!!

Goed geleverd

snelle levering !

Alles was snel op tijd en goed verpakt.

Snelle levering! Betaalbaar. Ik bestel hier al jaren!

Ik heb nog niets ontvangen

Ik heb nog niets ontvangen

Heb mn bestelling niet per post ontvangen

Beste zwoofs, ik heb tot vandaag nog niks ontvangen.

Altijd op tijd mijn bestelling binnen gekregen. Toen dit 1 keer niet het geval was ivm kerstdrukte. Een app gestuurd en vrijwel meteen een antwoord terug. Zou binnen 5 dgn de bestelling binnen krijgen en anders zouden ze deze opnieuw verzenden. Dag erna in huis!

zoals altijd prima geregeld

al een paar keer besteld is altijd goed geregeld

Teleurstelling

1week van te voren besteld en nog steeds niets ontvangen . Probleem zit bij post.nl,maar na mijn telefoongesprek ,dat ik nog steeds niets had ontvangen moest ik nog maar even wachten . Nu zit ik de gehele kerstdagen zonder

Nog niets ontvangen

Waarschijnlijk de kerstdrukte

Wacht al een week op bestelling, nog niets ontvangen

Niets

Is voor verbetering vatbaar

Mijn bestelling nog steeds niet binnen. Ik heb het dinsdag besteld en het is er nóg niet. Nou weet ik dat het niet aan jullie ligt maar het was wel bij jullie bekend dat er vertraging bij de Post.nl was en het zou wel zo attent geweest zijn daar een opmerking over te plaatsen bij het bestellen. Ik dat geval had ik voor de bezorging een andere optie gekozen.

Nog niks ontvangen.

Vroeger altijd binnen twee dagen ontvangen.Een dag langer door drukte ok.

Niks ontvangen nog

Niks ontvangen

Nog niets bezorgd

Aangegeven bezorg geve ens kloppen niet, heb nog niets ontvangen

Altijd snel geleverd top

alles op tijd geleverd

Klantenservice gesproken over postpakket. Netjes te woord gestaan, maar vooral goed geholpen. Een topbedrijf.

Heb nog niks ontvangen

X

Niks ontvangen

Helaas niks ontvangen. Wacht al 5 dagen

Late levering!

Jullie adverteren met 1 dag levertijd maar nu voor de 3de keer heb ik na 4 dagen nog steeds mijn bestelling niet binnen. Begrijp dat het druk is qua bezorging in deze tijd maar vind dit geen service.

Geen idee

Ik kan niet echt een goeie beoordeling geven, want het is nou 3 dagen later en ik heb nog steeds niks binnen. Kan aan PostNL liggen, maar de ervaring is niet best, met alle fysieke winkels verder dicht.

Ik weet het niet. Bestelling nog niet ontvangen!!

15 december besteld en het is nu 18 december, dus niet binnen 1 dag ontvangen

Nog niets ontvangen

Duurt ff al 3 dagen geleden besteld nog niets ontvangen

Nog steeds niet binnen

Ik heb nog steeds mijn bestelling niet binnen die ik afgelopen maandag 14-12 heb besteld, terwijl ik voorheen altijd alles op tijd kreeg!

Cairostraat 64

3047 BC Rotterdam