nog niets ontvangen

Niet bezorgd

Geen bestelling ontvangen en geen reactie op mijn mail

Slecht

Bestelling is na 3 dagen nog niet binnen.

Snelle verwerking en goede bezorging

Heel tevreden!

Goed telefonisch bereikbaar! Alleen met de afgelopen drukte duurde het 1 week voordat ik mijn pakketje binnen had. Goed verpakt!!!

Gewoon goed

Vriendelijk,deskundig, goed verpakt. Alleen de post heeft het vreselijk druk. Daardoor kwam mijn bestelling 5 dagen later. Maar daar kunnen jullie niks aan doen.

Matig

Jammer van de wachttijd als er gezegd word volgende dag in huis

Bestelling niet geleverd

Weet niet of het aan Post NL ligt maar heb zondag besteld en op donderdag nog steeds niet binnen (brievenbuspost). Eerder werd er altijd wel snel geleverd :(

Tevreden, maar...

Over het algemeen zeer tevreden, goede communicatie en snelle levering. Echter, heb ik nu al twee keer meegemaakt dat ik meerdere dagen op mijn bestelling moet wachten. Vermoedelijk ligt de schuld niet bij Zwoofs, maar bij bij de postbezorger. Misschien een idee om dit te vermelden op de website..

Optijd binnen

Ondanks de kerst drukte toch nog voor de kerst ontvangen

Snelle en goede levering

Niets ontvangen

De laatste bestelling en die daarvoor pas na vier dagen ontvangen, de lopende bestelling nog niet ontvangen. Was vroeger niet het geval, bijna altijd volgende dag binnen.

nog niks ontvangen.

normaal altijd goed, maar nu nog steeds niks ontvangen...maandag besteld.

Ik heb mijn laatste bestelling NIET ontvangen

Vreemd omdat tot voor kort alles altijd punctueel en prima in orde binnenkwam.

Eerst goed, nu lange levertijd

Meestal als ik had besteld was de levering inderdaad de volgende dag. Helaas is dit sinds november niet meer het geval en duurde het bij die bestelling al 2 dagen, ookal had ik ruim voor 18:00 besteld midden in de week. Nu had ik op 17 december besteld en was het pas gisteren 23 december geleverd. Ik heb op 22 december een mail gestuurd om te vragen of er iets mis was gegaan, Zoofs reageerde supersnel maar gaf aan dat het door PostNL kwam.. oftewel ik moest maar zien wanneer de bestelling binnen zou komen, beetje triest...

Prima.

Goede service.

Hele fijne webwinkel!

Hele fijne webwinkel met heel veeeeeeel keus en alles word lekker snel bezorgd!

Goede service.

Snelle, vriendelijke en behulpzame reactie vanuit klantenservice.

heel goed

heel goed

Ik kom zeker nog terug waar een vaste klant erbij Zwoofs

Prima shop

Niks op te merken. Snel geleverd, ondanks de Kerst periode.

Goede service en vlotte afhandeling van je bestelling

Heel goed en snel geholpen

Vanwege de drukte bij Post NL, was mijn bestelling later. Opnieuw besteld, omdat ik met kerst niet zonder wilde zitten. Kon het direct afhalen op Cairostraat, was ik heel blij mee.

Goede ervaring

Snel verzonden en goede service altijd

Cairostraat 64

3047 BC Rotterdam