Prima firma

Al vaak online liquid gekocht. Gaat altijd goed. Bestellen werkt perfect en snel.

Kon helaas niet alles wat ik nodig had bestellen ivm niet voorradig, maar verder gaat bestellen en leveren uitstekend.

Altijd snel en correct geleverd

top winkel

Klantvriendelijk personeel zowel in de winkel en online. Ze weten waar ze over praten en geven goed advies.

Slecht

Enquête invullen terwijl ik nog niks ontvangen heb. Heel apart

Ik heb geen track and trace gekregen

Voor de rest altijd wel een goede ervaring gehad met zwoofs

SnelleService top

Top Service snelle bezorgingchapeau

perfect

zoals altijd bliksemsnel bezorgd en goed ingepakt

leveren super snel

Gewoon zeer goed

Prettige website, makkelijk bestellen en altijd zeer vlot geleverd. Daarbij ook nog de goedkoopste die ik heb kunnen vinden.

GEWOON PRIMA

NORMAAL GESPROKEN BEN IK KLIENT VAN UW WINKEL IN WAARDERING VAN ZOWEL SPIJKENISSE. ALS VIA E MAIL PRIMA

Gewoon goed

Van bestellen tot bezorgen duidelijk, overzichtelijk en snel en dat in deze tijd. Super tevreden.

Goed als ik het ontvang

Heb nog niets ontvangen maar wel betaald

perfect

zoals altijd perfect!

Prima en snelle levering

Heel tevreden, alleen heb ik nu mijn bestelling nog niet ontvangen. Zal wel door de drukte komen.

Snelle goede service

Snelle goede service

Ondanks corona en de drukte bij postnl zeer netjes de volgende dag al geleverd

Al jaren erg tevreden!

Top, zoals altijd!

Zoals de titel al verklapt, helemaal top! Bestel nu al een tijdje bij Zwoofs en het is altijd zo geregeld, het pakketje kan gewoon door de bus dus ideaal!

Super bedrijf

Bij elke stap van bestelling tot ontvangst houden ze je helemaal op de hoogte in de mail, plus is gewoon super dat je vanaf 3 euro al kan bestellen en je dus niet vast zit aan minimaal 20 euro bestelling. Zeker een aanrader om hier te bestellen :)

(Nog) niets ontvangen

Woensdag de 16e december heb ik mijn bestelling geplaatst. Inmiddels is het zondag de 20e december en ik heb nog steeds niets ontvangen. Omdat ik al een redelijke tijd bij Zwoofs bestel en dit tot nu toe altijd perfect is verlopen geef ik jullie nog steeds een voldoende, maar wilde het toch even gemeld hebben.

Gewoon altijd goed.

Bestellen & ontvangen altijd probleemloos. Eerst even met de klantenservice bellen mocht je twijfelen over een product. Vriendelijke en kundige mensen

Goede verpakking

Cairostraat 64