Did not receive order

I did not received my order. I checked at my neighbours but they also don’t have it.

Nog niets ontvangen

Heb helaas nog niets ontvangen

Geweldig, snelle sevice

Duidelijke webshop, snelle service

Nog niets ontvangen!!

Nog niets ontvangen!

Bestellingen zijn de laatste tijd laat.

Het duurt een een week soms .

Prima geregeld

Producten eenvoudig te bestellen. Overzichtelijke site.

Perfect als altijd

Altijd supersnelle levering en een voorbeeldige klantenservice. Je voelt je daar nog ouderwets Koning als klant.

Zwoofs online werkt goed

Zwoofs online en fysieke winkels werken goed. De leveringen via postnl echter niet, dit ligt uiteraard niet aan Zwoofs maar aan postnl. Veelvuldig brievenbus post bestelling gedaan bij Zwoofs, zoals afgelopen maandag. Zwoofs geeft aan te leveren de volgende dag, inmiddels is het donderdag en heb nog altijd niets. Bij navraag aan de klantenservice wordt er antwoord gegeven dat dit door corona, sinterklaas en black friday komt dat postnl niet levert. Wij leveren zeer veel met postnl, er zit vertraging op de lijn dat geef ik toe, uit ervaring weet ik dat postnl 1 dag vertraging heeft.

goede website, snelle service

zeer tevreden

Prima snelle bezorging, zoals gebruikelijk. Klopt altijd. Zending in orde zonder lekkende liquids o.d.!

Goed jammer dat er geen grote flesjes zijn

perfect

snel en goed verzorgd

Super goed

Om 19.00 uur besteld levering volgende morgen om 8.15 uur

Sinds jaren geen klachten

Super bedrijf en zeer goede service. Nooit klachten gehad sinds ik 6 jaar geleden begon met dampen.Vriendelijke klantenservice en goed bereikbaar.

Altijd snel in huis en als je vraag hebt altijd snel antwoord en als het nodig is stap voor stap begeleiding hoe een probleem op te lossen.

uitstekend

niks negatiefs op aan te merken

Super snel

Altijd een goeie service zoals bij de zaak en als zending. Goed werk van de mensen die daar werken altijd behulpzaam

hier kan ik heel kort over zijn: UITMUNTEND

volledig tevreden over de snelle bezorging (altijd de dag er op) en in het verleden wel eens een vraag gehad die goed , snel en deskundig werd beantwoord. Kortom: ZWOOFS zal ik iedereen aanbevelen !!!

Vlot

Altijd vlot!

voldoet aan verwachtingen

top!

Zoals eerder zeer tevreden!

Betrouwbaar bedrijf met keurige leveringen.

Het was goed maar deze tijden niet

Mijn bestling is meer dan 8 dagen en ik heb hem niet ontwangen dus echt niet goed .

Snel en netjes

Super snel geleverd ook in deze drukke tijd.

Super snelle bezorging

Zeer goed , snelle verzending nette verpakking

Atijd keuze uit diverse diervoeding.

Cairostraat 64

3047 BC Rotterdam