Wederom perfect

Netjes verpakt, snel verzonden. Door de drukte bij de bezorgers wat vertraging, maar vanuit Zwoofs alles perfect.

Nog steeds niks ontvangen

Op maandag besteld, zou volgende dag binnen zijn en heb nog steeds niks helaas.

Te laat

Inmiddels voor de 2e keer te laat en nu nog niet bezorgd. Tja..ligt volgens Zwoofs aan Post.nl.. Kan wel zo zijn maar ik ben niet tevreden.

Heel tevreden

Zeer tevreden met Zwoof en goede service top bedrijf

Zeer snelle levering

Snelle levering altijd

Snelle correcte levering

zwoofs is prima, de bezorging niet altijd

ik koop al heel lang producten bij zwoofs. ze zijn altijd zoals beschreven. maar de bezorging is niet altijd devolgende dag! als je vrijdag besteld voor 18.00 uur, en de post bezorgd dus niet op de zaterdag, dan wordt het dus pas dinsdag, daar moet je wel rekening meehouden.

Netjes verpakt en snelle levering

Ik bestel altijd bij Zwoofs. Zwoofs heeft over het algemeen alles op voorraad, het is goedkoper dan andere bedrijven en de verzending is altijd gratis. Ook is Zwoofs zeer snel met de levering. Top bedrijf!

Defect gemeld, direct een nieuwe toegestuurd gekregen toen inderdaad bleek dat er een defect was. Super snelle en vriendelijke service.

Ik heb het onderdeel nog syeefs niet don. 3 dec om 23.56 betaald

Zoe hierboven

Niet zo tevreden

Mijn bestelling zou zaterdag komen. Niet dus!

Nog steeds in afwachting van de levering

Helaas bestelling nog niet ontvangen, ondanks tijdige bestelling. Moet nu dus alsnog naar de winkel om e-liquids te halen.

altijd betrouwbaar en snel

Altijd betrouwbaar en snel ! Prima helpdesk .

Snel en altijd correct

Leveringen zijn altijd op tijd én correct.

Goede winkel

Ik koop er al jaren tot volle tevredenheid! Ruime sortering, alles op voorraad, nette prijzen en snelle verzending.

Betrouwbaar en snel

Vaak wat besteld en altijd in orde en op tijd.Ook erg veel keuze en lage prijzen.

gewoon goed.

netjes op tijd bezorgd.

Niets ontvangen

Heb nog niets ontvangen van jullie. Maak Me een beetje zorgen

Snelle bezorging en goede service

Veel keus en gratis bezorging de volgende dag

Makkelijke en overzichtijke website. Makkelijk om te bestellen. Vlotte levering.

Heb alsnog mijn brievenbuspost ontvangen

Altijd goed.

Vanaf de eerste bestelling 3jaar geleden tot vandaag de dag altijd top.

Slecht

Heb nog geen bestelling ontvangen

Artikel nog niet ontvangen.

Ik krijg de vraag over beoordeling maar ik heb mijn bestelde artikel nog niet ontvangen. Ik heb donder 3 december besteld. Het zou vrijdag 4 december geleverd worden, maar helaas. Nu weet ik dat post.nl het druk heeft dus dacht dat het zaterdag wel binnen zou komen, maar ook niet. Tenzij de postbode/bezorger het in de verkeerde bus heeft gedaan. Ik weet het niet omdat je geen track&tracé krijgt bij brievenbus pakketjes. Ik wacht nog wel even af.

Cairostraat 64

3047 BC Rotterdam