Super webwinkel

Bestelling wordt meteen verzonden, altijd compleet. Vriendelijke klanten service. Top!

Onder normale omstandigheden snellere levering

Door de feestdagen langer wachten tot de bestelling door PostNL geleverd wordt

Ik ben al een tijdje klant bij Zwoofs. Normaliter ontvang je je pakje de volgende dag, maar met de feestdagen etc kan het uitlopen. Mijn standaard aankoop is de El Patron e-liquid en ben daar zeer tevreden over.

Super tevreden

Niks op aan te merken. Bestelling meestal de volgende dag al in de brieven bus. Top!

Goede en snelle levering

Website duidelijk en overzichtelijk. Altijd alles op voorraad en hele snelle levering!

Snelle levering, prima

Alles vlot verlopen, 1e klas

Topservice

Goed en snel bezorgd. Super tevreden,

Netjes en vlot geleverd, zoals altijd

Te late levering

Zaterdagochtend besteld, woensdagmiddag nog steeds niet binnen!

Altijd alles in orde!

Altijd alles in orde!

Netjes en snel mooi en heel product netjes ingepakt tegen vallen en gooien

Ideaal

Snel geen minimumbedrag

Altijd op tijd

Super snel geleverd

Voor het eerst hier besteld en meteen tevreden.

is zo thuis

het is voor men vrouw ik vind het zonde geld

Zwoofs is super

Maar postnl kon niet optijd leveren.

Laatste bestelling niet ontvangen

Mijn laatste bestelling vn 5 liquides zijn nog steeds niet ontvangen. Normaal kreeg ik altijd mijn bestellingen eerst volgende werkdag binnen. Als ik het morgen ook niet binnen heb zal ik met jullie bellen.

niet ontvangen

Ik hen het nog niet ontvangen om een beoordeling te schrijven.ik wacht er nog steeds op.

geweldig

mijn bestelling word altijd snel en op tijd geleverd.ik ben heel tevreden.

Snelle levering. Prima kwaliteit.

Snelle levering en prima kwaliteit van de producten

PERFECT!!

Na het bezoeken van de overzichtelijke site mijn bestelling geplaatst. Deze werd keurig zoals aangegeven op tijd verstuurd (je maakt wel eens anders mee). Niets anders dan lof. Keurig verpakt en dus een uiterst tevreden klant!!!

So far, so good

Had zaterdag bestelt, werd gezegd dat ik mijn bestelling dinsdag zou ontvangen en het kwam inderdaad vandaag, ook makkelijk om te navigeren rond om de website.

Geen klachten

Tijdige levering conform bestelling