altijd goed bij zwoofs

altijd goed bij zwoofs! Snelle service, goed verpakt en fijne spullen!

Zeer goed.

Snelle levering van mijn order

Altijd snelle levering. Zeer tevreden over deze webshop. Ook is het handig dat je eerdere bestellingen gewoon opnieuw kunt bestellen. Scheelt een hoop zoekwerk.

Snelle levering prima in orde!

Snelle levering prima in orde!

gewoon geweldig besteld volgende dag in huis

Fijn ingepakt , goede service

Werkt precies zoals het hoort.

Werkt heel goed. Bestellingen komen altijd op tijd binnen. Ook gewoon door de brievenbus als je kleinere dingen besteld. De keuzes die je hebt om te betalen zijn ook erg prettig. Een klein dingetje waar ik me altijd aan erger op de site is als door je zoekresultaten wilt bladeren en je gaat met je muis per ongeluk over die drop-down menus. Krijg je zo'n gigantisch menu ineens over je hele scherm. Zou handiger zijn als dat verandert werd naar klikken i.p.v. er alleen overheen te gaan.

Zeer snel geleverd

Zeer duidelijke website, en artikel snel geleverd

Ervaring is goed

Ervaring is goed Zwoofs maar ik hoef niet de hele tijd mails te krijgen dat jullie mij blijven vragen hoe mijn ervaring was. 1 mail is toch genoeg.

vlotte en snelle levering

Altijd snel en goed geleverd

Gewoon goed

super, geweldig, fantastisch

mooie makkelijke site, met veel product informatie en bij behorende artikelen

Prima en snel

Prima en snel

Goede snelle service

Uiteraard assortiment, snelle levering en voor een goede prijs.

Bestelling te laat binnen

Donderdag avond besteld maar zaterdag niks binnen gekregen....... Zat zwaar in de stress

prima service en snelle levering

snelle levering prima service!

Altijd prima service en levering!

Nooit problemen, makkelijk bestellen en snelle levering! Verpakking stevig en super netjes verpakt!

Betrouwbare en snelle service

Ik bestel mijn liquids en coils altijd graag bij Zwoofs. Ze zijn betrouwbaar, zorgvuldig, en vooral ook lekker snel. De communicatie vanuit Zwoofs is duidelijk. Kortom: heel prettig.

Snelle levering!

Goed en snel

Erg goed

Bestellen ging gemakkelijk en snel ontvangen. Dank!

Snelle leveringen en fantastische service

Bestellingen zijn altijd snel geleverd. De enige keer dat ik contact nodig had met de klantenservice ben ik super goed geholpen. Ik ben vooral tevreden met de gratis verzendkosten op de meeste bestellingen.

geweldig

De ene dag besteld, de andere dag in huis. Keurig verpakt.

Goede snelle levering

Levering is altijd volgende dag en 1 malige klacht goed afgehandeld