Altijd goed

Ik bestel al jaren naar tevredenheid bij Zwoofs. Als er iets mis gaat, wat bijna nooit gebeurt, lost de klantenservice het op.

Goede overzichtelijke website, altijd snelle levering

Snelle levering, goed advies ! Tja volop tevreden ,

Betrouwbaar en snel

Eerste keer besteld. Product op tijd zoals aangegeven bezorgd en netjes verpakt!

tevreden

ik koop al jaren bij Zwoofs en ben zeer tevreden

makkelijk en snel

makkelijk je artikel zoeken en snel verzonden.

Goed assortiment, vlotte levering

Goed assortiment, vlotte levering

Geleverd op tijd bezorgd zoals beloofd

Het product is goede kwaliteit.. Dank u wel voor de snelle service

top

snel geleverd

Altijd 5 stars!!

Super makkelijk en snel

Veel keuze en snelle levering

Het was niet jullie schuld.

Toch nog een voldoende alhoewel ik me nu wel een tikkie genomen voel. Ik heb meerdere malen aan de post.nl aangegeven dat ze mijn pakketjes niet naar dat betreffende adres moeten sturen. Maar gedurende het proces van track and trace is het nauwelijks te doen om dit op het juiste moment nogmaals te benadrukken. Ik had geen zin om voor de zoveelste keer spoorzoekertje te moeten gaan spelen maar zit nu wel met 25 euro aan nutteloze verzendkosten opgescheept. Helaas en niet jullie schuld maar meer dan een zesje zit er nu niet meer in.

Ik vertrouw jullie gewoon

Zwoofs en medewerkers altijs behulpzaam vrolijk gezicht al meer dan 8 jaar klant nog nooit iets negatiefs gevoels bij hun bedankt voor alles

Snel en correct

Zeer positief. Altijd correct en snel.

Netjes en gratis geleverd, heerlijke e-liquid :)

snel en accuraat

ze leveren snel . en zonder ooit foute producten te sturen . ik bestel al ruim 2 jaar bij hun . prima bedrijf.

Super snelle en uitstekende service!!

Geweldige service, alles snel in huis en ruim aanbod! Helemaal top!

goede service

altijd alles mooi ingepakt geleverd

100% tevreden

perfect !!!!

Ik als beginnend e-roker, heb eerst een vraag gesteld aan de klantenservice. Hij gaf mij voldoende tips, en heb daarna een bestelling geplaatst. Deze was de volgende dag binnen, en alles was perfect !!! Bedankt ZWOOFS en bedankt RAMIN !!!!

Altijd snel geleverd

Altijd goed

Niks te klagen zendingen altijd optijd producten ook goed

Goed en snel

Zeer snel geleverd, fijne website, personeel, die weten waar ze over praten, altijd "gratis"verzending !!

Top, zoals altijd.

Zwoofs doet wat het belooft. Geen klachten. Altijd top.

Cairostraat 64

3047 BC Rotterdam