Goede producten en snel aanlevering

Ik vind het goed

Snelle levering en goede service

Producten worden altijd snel geleverd. Wanneer er iets niet goed is wordt hier gelijk actie op ondernomen.

Vertrouwd adres voor mijn Hexa pods

Ik bestel hier altijd mijn pods voor mijn Hexa. Vertrouwd, niet duurder dan in de winkel en snel geleverd goed verpakt. Top winkel.

Klantvriendelijk Top!!

Zwoofs neemt aan de telefoon alle tijd voor de klant en geeft heel helder en duidelijk uitleg. Denkt echt mee met de klant. Ook e-mail wordt goed en uitvoerig behandeld. Kortom een aanrader

Snelle en vriendelijke klantenservice

Zwoofs is één van mijn favoriete webwinkels. Duidelijke website, snelle levering en een goede klantenservice. Absoluut een aanrader!

Zeer slechte ervaring met klantenservice van Zwoofs

Mijn bestelling (keurig geleverd als altijd) waren een aantal lquids en de "Smok Nord". De coil (1,4 ohm) ging erg snel kapot (na 8 a 10 maal enkele trekjes). Na het monteren van de andere coil (ruim gewacht voor gebruik) ging deze niet alleen kapot bij eerste trekje maar brandde ik ook mijn mond en het apparaat verspreidde een verbrande lucht. Ook kwam er rook uit de zijkant. Bij contact met klantenservice (keurig alles uitgelegd) wilde de medewerker (Nick) voor een gewoon antwoord te geven mijn hele damp geschiedenis weten. Raar! Maar toch gedaan. Ik kreeg een verhandeling over inhaleringstechnieken voorzien van smiley's terug waaruit mijn schuld moest blijken... Daarna nog kort terug gemaild dat geen enkel apparaat bij één trekje kapot zou moeten gaan maar kreeg wederom een onduidelijk epistel terug waarin nogmaals op mijn schuld werd gewezen en een vorm van voor mij nadelige omruil werd aangeboden. Nee dank u. Aangeboden apparaat was onveilig, de "service" beledigend en de aangeboden retour ondermaats. Zwoofs is een jarenlange klant kwijt.

Goede overzichtelijke website. Doen wat ze beloven.

Snel en altijd alles op voorraad

Snel en altijd alles op voorraad kortom super

Duidelijke website

Bestel al jaren, nooit geen problemen gehad verzending is wel eens een dagje te laat maar dat komt door de post

Snel, betrouwbaar!

Goede levering, maar wel later dan gewend

Het pakje kwam een dag later dan normaal

Prima, zoals altijd.

Makkelijk bestellen, snel verzonden, prima geregeld, zoals altijd.

Te laat geleverd

Ik had mijn bestelling zondagsmiddags geplaatst maar dinsdag nog steeds niet binnen. Jammer.....

te late levering

zaterdag besteld. het zou dinsdag bezorgt worden, hele dag gewacht, niet binnen gekomen. op het moment van schrijven (woensdagmiddag) heb ik mijn bestelling nog steeds niet binnen.

Enorme colectie en gratis verzonden

Snel geleverd. Goede prijs en alles grayis verzonden.. ga zo maar door

Bestelling is snel binnen

Vriendelijke telefonist

Ik werd vriendelijk en duidelijk geholpen. Plus de levering is altijd snel.

netjes

positief

Snel en betrouwbaar

Snel en betrouwbaar

Wederom snel en goed !!

Snel geleverd !!

heel goed

makkelijk te bestellen snelle levering

Top dit, echt super snelle levering echt geweldig!

Slecht

Heel onduidelijk wanneer het pakketje komt en duurt erg lang

Altijd snelle en correcte levering top!

Next day delivery

Next day delivered thanks