Gewoon goed

Niks aan te merken.Supersnel geleverd,toppie

Doen wat ze zeggen!

Snelle levering tegen concurrerende prijzen.

Super store

Altijd snelle levering en mocht er ooit is mis gaan dan is het door de goede klantenservice zo opgelost. Top rookwaren aanrader voor iedere E-Smoker

Niets dan goeds

Ik bestel regelmatig bij zwoofs en ik moet zeggen dat ik een tevreden klant ben.

Goede service ... snelle levering en de prijs is ook goed. Als het pakketje door de brievenbus kan zijn er geen verzendkosten

Snel

Perfect, veel keus en snep verzonden

Snelle bezorging

Smiddags besteld en volgende dag in huis

Ben heel tevreden

Ik ben nog steeds heel tevreden, maar nu gaan bij mij de flesjes moeilijker open. Dat is niet zo leuk. Heb wel een oplossing gevonden. Nu een flesje besteld bij jullie en daar giet ik het in. Na dat ik eerst het andere flesje open geknipt heb.

Accuraat

Stelle en accurate levering. Alleen de e-liquit zonder nicotine is te duur. Kost op een andere site 1 euro voor 10 ml. En niet 3 euro.

Heel snel

Heel snel gekomen, bedankt :) Ik zal wat vakker van deze winkel bestellen

Slecht

Slechte ervaring en zeer arrogant .. Had in juni al aangegeven dat ik een orginele rubber mis in mijn smok tank. Ook nog nieuw. Gewoon35 euro kan er niets mee. Lekt als een vergiet. Na veel moeilijk doen dan toch een rubber. Moest ik bij volgende bestelling maar aangeven dan kon er wel iets komen. Maar nu net pas weer besteld aangegeven over dat rubbertje en wat denk is geen rubber meer. Dus zij ik anuleer mijn bestelling ook maar. Nou dat ging het snelst van alles. Dus arrogant. Tis toch een markt die hun veren verliezen ivm verbod. Vandaar zeer arrogant. En een kwart ster. Zie Facebook en internet. Geen pardon kennen ze daar.

super

Ik heb de coils op afgesproken tijd ontvangen, maar ik heb ze nog niet geprobeerd!

Prima, snelle correcte levering

Snell correcte levering

Supersnelle levering

1 keer niet de volgende dag bezorgd maar het belangrijkste is dat ik hem krijgt.

Zeeer tevreden!!

Koop graag bij jullie. Super snelle levering

I’m very glad with the service

Snelle levering en altijd voorraad

Snelle levering en altijd voorraad

Snelle levering, altijd alles op voorraad

top

top

Super en geen verzendkosten .

Heerlijk vanuit je luie stoel kijken wat er is en de volgende dag al in huis . Helaas is dat in de winkels niet meer mogelijk alles moet achter gesloten deuren Kom zeker weer terug

Top bedrijf

Gratis verzending, goede prijzen kortom zeer tevreden

Om 19:00 uur besteld en volgende dag om 10:30 in huis!

Prima.

Nice