Snel en goed!

Snelle bezorging en een goeie service. Ook met vragen kun je prima terecht.

Goed, zoals altijd

Snel en compleet

goede ervaring

snelle levering en goede service

Betrouwbaar en goed

Alles wat ik nodig heb voor een redelijke prijs

Ik bestel al een ruimte tijd bij Zwoofs. Alles is snel geleverd en ze hebben een zeer ruime keuze. Top, ga zo door!

super!

altijd snel, altijd compleet, netjes verpakt. altijd voorradig. kan niet beter!

Ik zag tot mijn schrik dat ik bijna door mijn vloeistof heen was dus snel en bestelling gedaan en volgende dag lag het Al op de mat top.

een snelle levering.

Zoals altijd uitstekend!

Veel keuze, veel op voorraad. Makkelijk zoeken. Meerdere betaalmogelijkheden. En de levering is altijd snel en klopt ook altijd!

Snelle levering en altijd alles goed verpakt

Standaard bestel ik mijn benodigdheden bij zwoofs. Inmiddels al vele bestellingen geplaatst en nog geen enkele keer is er iets verkeerd gegaan. Artikelen worden snel geleverd, gratis bezorging en goed verpakt. Ook bij de klantenservice zijn ze vriendelijk en behulpzaam mochten er vragen zijn. Kortom: zeer aan te bevelen webshop!

Betrouwbaar

Al jaren klant en nog steeds snel en betrouwbaar!

perfect

alles altijd netjes op tijd zoals belooft

Altijd goed.

Al voor de zoveelste keer besteld en altijd snel en goed verpakt geleverd. Goede prijs kwaliteit verhouding. Ben erg tevreden over zowel het product als de verkoper

Snel en helemaal top!

's Avonds laat liet mijn oude vaper me in de steek. Ik bestelde gelijk een nieuwe op Zwoofs.nl omdat ik daar mijn vorige ook had besteld en altijd mijn vloeistof ook bestel. De volgende dag had ik alles al in huis!! Informatie over het product online was voldoen. Wellicht wat actuele reviews van derden online? Ik mis ook wat top-merken zoals Geek, nieuwe producten van Smok etc.

10/10

10/10

Snel en keurig

Supersnel en correct geleverd!

Fijne webshop,snelle en correcte levering iedere keer!

Prima shop

Overzichtelijke site (incl. bestelproces), goede klantenservice (mocht je vragen hebben), snelle verzending.

Pima

Prima dus

Over het algemeen tevreden

Niet altijd krijg ik mijn bestelling optijd. Als gezegd wordt dinsdag dan komt het 9 van de 10 keer op woensdag, terwijl ik toch voor 18:00 uur heb besteld. Dat is een minpunt. De producten zijn goed.

Al jaren de fijnste online damp dealer

Ruim 5 jaar goede ervaringen, jammer van het gespaarde punten systeem wat nooit terug gekoppeld is naar de vaste klant.

Belofte wordt ook na gekomen!!

Keurig op tijd,netjes verpakt!

Goed!!

Altijd snel in huis en bij twijfel altijd telefonisch bereikbaar.

Cairostraat 64

3047 BC Rotterdam