snelle levering en keuze

wel tot 2 x toe een slechte batch van coils voor mn rover x30 ontvangen. gewoon kaar nieuwe besteld toen. de andere pasten niet goed en lekten. gok slechte batch maar wel jammer. verder goede en snelle levering.

Snel afgeleverd.

Beter dan Primera en goedkoper

Als altijd perfecte afhandeling van mijn order

uitstekend en op tijd

Geweldig goed en fantastische bedrijfsvoering!

Zeer goed , altijd meteen reageren, goedkoper dan andere bedrijven. Fijn geen verzendkosten. Goede producten. Super?

Ik ben erg blij met Zwoofs super snelle verzending.

super

overzichtelijke site , altijd correct geleverd en goed ingepakt!

Super snelle service

Makkelijk bestellen en zeer snelle levering

Levering nooit de volgende dag

Mischien is het handig om de levertijd van de brievenbus aan te passen. Aangezien PostNL nooit de volgende dag levert. Jullie kunnen daar niets aan doen. Maar mensen kijken jullie er wel op aan.

Al jaren een tevreden klant

Ik bestel al jaren bij Zwoofs. Goed assortiment en prima prijs kwaliteit verhouding. Geen verzendkosten en altijd binnen een dag je spullen in huis.

Zoals gebruikelijk: helemaal in orde. Snel, perfecte artikelen, prima service.

Altijd op tijd,en de goede bestelde spullen!

Zoals boven omschreven!!!

Snelle levering en goede producten. En geen verzendkosten

Ik bestel hier van ales en komt altijd op de dag waarop ze het afspreeke

Snelle levering.

Tot nu toe foutloos

Altijd een snelle bezorging

Altijd een snelle bezorging en een gebruiksvriendelijke website.

snel en helemaal goed.

dag later in huis, met de melding past in de brievenbus...super.

Makkelijk te bestellen en snelle levering. Ruim assortiment en fijn als je vragen hebt bereikbaar via Whatsapp en telefoon..

TOP bedrijf

Bestel al langer bij Zwoofs en ben altijd erg tevredenmet hun service.

goed product en snelle bezorging

Ben al jaren klant bij Zwoofs. Bestel altijd coldrush. Goed product en redelijke prijs.

Prima service! De volgende dag in huis.

Als je op tijd besteld de volgende dag in huis, nog geen ervaring met hoe ze eventueel problemen oplossen aangezien ik dit nog niet heb meegemaakt.

perfect

Ik ben zeven jaar geleden begonnen met Dampen en gelijk bij Zwoofs besteld, 1x is het mis gegaan met een bestelling en gelijk nieuwe liquid gekregen.... ik ben zeer tevreden over Zwoofs.. prima service, nog nooit ergens anders besteld dus dat zegt genoeg! Monique Coenders

Altijd goed

Altijd heel correct