Ik had een mod gekocht, kwam erachter dat deze voor mij niet geschikt was. Kon hem de volgende werkdag zonder problemen omruilen.

Prima altijd op tijd

Goede service duidelijke informatie

Prima bedrijf, grote keuze en snelle verzending.

Al jaren uitstekende service

Goede snelle en stabiele service

Goede snelle en stabiele service

Kwaliteit en snelle levering

Al wat jaren een zeer tevreden klant.

Goede en snelle service

Prima.

Keurig volgens afspraak!

Snel!!!!

Snel!!!

Zeer goed snelle levering

Één vraag heb ik wel voor je bij het bestellen vragen jullie of je een korting codes hebt. Ik bestel al best lang bij jullie, maar heb nog nooit een kortingcodes gehad. Kan je daar uitleg over geven. Groet Miranda Reuvers

Uitstekend!

Ik ontving het al de dag erna terwijl ik in het weekend had besteld. Super chill!

Snelle levering genoeg keus

Snel bezorgen en veel keuze.

Bestelling wordt erg snel geleverd

Ik bestel voir 6 uur en de volgende dag wordt imijn bestelling geleverd.

Al jaren mijn vaste vape-shop

Zwoofs is al vele jaren mijn vaste vertrouwde online vape-shop. Fijne site, betrouwbaar met leveren. Tot nu toe, na die honderden leveringen nog niet één teleurstelling. Enige wat ik nu mis in het assortiment zijn de coils van DotMod en een aantal e-liquids. Maarja, je kan ook niet alles in je assortiment hebben. Zwoofs, ga zo door!

Fijne site

TOP !!!

Grote sortering en snelle levering.

Goed geleverd en op tijd

Makkelijk vanuit je luie stoel bestellen...goed overzichtelijk en makkelijk

Zeer goede webwinkel

Heldere site, snelle levering en bij vragen krijg je snel en duidelijk antwoord.

Altijd snel geleverd en website makkelijk in gebruik.

Altijd voldoende voorraad en gratis verzenden

Altijd voldoende voorraad aan liquids. Dit in tegenstelling met andere websites waar heel vaak geen of onvoldoende voorraad is. Snelle levering. Een minpuntje melding op website vóór 23:30 besteld morgen in huis klopt niet helemaal. Als ik een bestelling plaats om 21:30 heb ik het niet de volgende dag in huis. Dit zou wel wat duidelijker vermeld mogen worden. Verder dik tevreden over zwoofs

Consequent juiste levering en altijd op tijd.

Consequent juiste levering en altijd op tijd. Prijsniveau is prima.

Zeer goede kwaliteit en service

Komen altijd hun afspraken na.

goeie producten

de producten zijn snel geleverd en netjes. goeie producten met volle smaak

Topservice

Hele toffe gasten in de winkel, en items snel geleverd via de webshop zonder verzendkosten

Bezorging met briefpost kan beter maar pakketpost lekker snel

Zit weekje te wachten op een bestelling

Cairostraat 64

3047 BC Rotterdam