goede service ruime keuze en snelle levering

ruime keuze en snelle levering alles netjes verpakt en prijsvergelijking ook goed vergeleken met andere aanbieders

Toppie

Goede service snele levering toppie

Snelle levering, prima product Wel misleidend want hoewel op de pagina staat gratis verzending blijkt dat alleen voor de eerste bestelling te gelden. Toen ik voor 6€ liquids wilde bestellen kwam daar 5€ verzendkosten overheen.

Goede website en snelle levering!

Goede website en snelle levering! Overzichtelijke website met snelle levering en ook nog gratis verzenden! Top!

Top zaak met top spul en top medewerkers

Zoals hierboven omschreven!

Prima levering en service

Uitstekend!

Duidelijke website en ultrasnelle levering.

Een website waar je alles gemakkelijk terugvindt, geen overdreven verzendkosten (gratis indien het door de brievenbus kan) en snelle levering. Dus gewoon GOED.

Altijd de volgende dag in huis.

Vaker besteld bij Zwoofs, alles dik in orde

Goede website en snelle levering!

Overzichtelijke website met snelle levering en ook nog gratis verzenden! Top!

Overzichtelijke webshop en snelle levering

Ruim aanbod en mooie overzichtelijke website. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de levering van je bestelling en het wordt snel geleverd. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Veel keus en zeer snelle verzending

Goede en snelle levering.

Uitstekende service!!

Bij problemen met je producten zie je het werkelijke serviceniveau van een leverancier. Ik ben zeer tevreden over de service van Zwoofs! Mijn batterij was veel te snel defect en er werd - na het opsturen van mijn e-sigaret - vastgesteld dat deze niet te repareren was en ik kreeg een nieuwe. Grote klasse, geweldige service!

Altijd goede service

Nog nooit problemen/nare ervaringen gehad bij bestellen bij Zwoofs. Altijd prima klantenservice!

Niet een sterke klantenservice

Prima vloeistoffen en producten, ,maar after sales services zijn ondermaats. Na ontvangen van een defecte batterij, wilde het bedrijf mij geen vervanging sturen, zonder via PostNL de defecte batterij eerst te ontvangen. Aangezien PostNL niet toestaat defecte batterijen te verzenden, wordt dat een ongemakkelijk impasse. Dit zou niet ten koste van de klant moeten zijn. Begrijpelijk dat misbruik voorkomen moet worden, maar daar zijn betere methodes voor. Wacht nog altijd op een oplossing, en zonder product waar ik voor betaald heb...

Geweldig eenvoudig te bestellen

Goede en snelle service

Altijd netjes en snel geleverd.

altijd goed en optijd

super service!!

super service !

Snel en accuraat

Ik ben al vele jaren tot volle tevredenheid klant van Zwoofs, voorheen afhalend in Schiedam (prima medewerkers met goede adviezen) en sinds mijn verhuizing bestellend. Altijd supersnel geleverd, 10+ zou ik zeggen!

Altijd goede service!!!!

Altijd zeer attent en behulpzaam!

Super !

super snelle levering , heel erg tevreden

Eerste bestelling coils

Goedkoop, goed en snelle levering de volgende dag.

Supersnel!

Bestel zeker vaker hier!