Altijd op tijd!

Altijd op Tijd!

Overzichtelijk, goede, duidelijke uitleg van producten. Snelle levering, goede service. TOP.

Cijfer 10: Uitstekend =;-)

Duidelijke website met goede producten en betrouwbare informatie. Met een snelle goed verpakte levering heeft mij deze aanbieder mij duidelijk overtuigt, daarom een dikke 10 =;-)

Snelle service en groot assortiment

Alles wat ik nodig heb voor mijn vaper bestel ik hier. Het is erg betaalbaar en je hebt het snel in huis. Prima service!

Snelle levering en geen verzendkosten

Geen problemen bestellen gaat simpel, komen afspraken na. Niets te klagen.

Snelle levering,

Zoals gewoonlijk zeer snelle levering. Keurig verpakt en kosteloos geleverd, ongelooflijk. Goede service !

Trustworthy and delivering good quality

I am happy with the services and products from Zwoofs!

Prima, duidelijke site en snelle levering

Prima, veel keus. Net een nieuwe vaper gekocht. Goed product

Snel en goed geleverd

top

Gewoon top

Alles snel geleverd.

Ze leveren snel. En de spullen zijn in orde en de prijzen ook.

Geen verzendkosten en snelle levering. Zeer fijn.

Snel en goedkoop

Nautilus 2 coils gekocht, prima prijs en levering door de brievenbus, helemaal prima, aanrader.

Snelle goed betrouwbare service! Wil geen andere

Altijd alles correct, nooit geen problemen.

Bestel al jaren mijn E-sigaretproducten bij Zwoofs. Altijd goed. Mooie site met eenvoudige bestelprocedure; snelle levering in goede verpakking. Nooit geen omkijken naar.

Zoals altijd uitstekend.

ruim assortiment en keurig verpakt en bezorgd.

Goede service en kwaliteit goede prijzen en producten

Goed!

Altijd goed!

Ik bestel altijd bij zwoofs, het is er super snel en als je een vraag hebt (1 keer gehad) kreeg ik heel snel en netjes antwoord

super bedrijf

Bestel mijn producten voor de e-sigaret al sinds vier jaar bij Zwoofs. Altijd zijn de verzendkosten bij een brievenbus levering gratis, voor 20.00 besteld de volgende dag in huis. Ze maken waar wat ze beloven. SUPER !!!!!

Snelle levering, goed verpakt

Fijn bedrijf om vape benodigdheden bij te bestellen. Bestel procedure en het kunnen kiezen van een ophaalpunt is een grote meerwaarde! Producten worden altijd keurig verpakt verzonden in niet overdreven grote verzend verpakkingen. Al vaak besteld en altijd netjes geleverd.

Prima bedrijf

Zeer tevreden..snelle levering overzichtelijke site

Jeroen die bij zwoofs werkt heeft veel geduld met al mijn vragen gehad. Bedankt Jeroen. Groet Ria

gewoon waardeloos

waardeloos