Uitstekende service

Vogende werkdag ontvangen, plus gratis verzonden.

Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Prima!altijd optijd en goed

Prima klantenservice!

De leveringen zijn altijd snel en goed. Het is 1x gebeurd dat de bestelling binnen 1 week niet was afgeleverd (normaliter is de bestelling de volgende werkdag in huis), ik heb contact gehad met de klantenservice en dit werd meteen hersteld. Een dikke pluim!

uitstekent

snelle levering. altijd voorraad

Snelle en nette levering

mijn bestelling is snel en netjes afgehandeld op een leuke manier een persoonlijk geschreven kaartje erbij

Uitstekende services

Zowel Online spullen gekocht als in de winkel in Spijkenisse. Prima uitleg men neemt de tijd voor je om alles uit te leggen. Cijfer 10 dubbel en dwars waard.

Veel keus, heldere uitleg en binnen 24 uur in huis

Slecht kwaliteit

ik blijf maar hoesten met elke trek, heb het zonder nicotine genomen en toch is het veels te zwaar. Opgegeven moment word het ook heel warm. Ik heb onderzocht dat het slecht is wanneer het heel warm word dus gebruik k het niet meer. Had het veel beter verwacht voor 50eu aan bestelling.

Altijd netjes op tijd de levering in de brievenbus

Prima bedrijf

Excellente Service ~ Uitmuntende Prijs-/Kwaliteitsverhouding!!!

Dit is het tweede jaar dat ik een nieuwe Vaporesso Aurora Starterskit heb besteld. Dezelfde vorige set, die ik had gekocht is ruim een jaar meegegaan, maar de accu-capaciteit is verloren na pak 'm beet 450 maal laden (op dagelijkse basis). Af en toe zul je nog nieuwe tankjes erbij moeten kopen, inclusief nieuwe flesjes met eNic-Salt; hiervoor heb ik een wat duurdere, maar kwalitatief ook betere vloeistof voor besteld (merk: Charlie Noble); vooral de smaken BlueBay & ShellSlush zijn uitstekend te noemen! Op jaarbasis berekend ben ik met dagelijks paffen (Euh sorry, vapen xD) per week gemiddeld twee Eurootjes kwijt: Vergelijk dat maar eens met het roken van een paar pakjes zware shaq per week, waar je onderhand ruim 13 Euro per pakje voor kwijt bent! Een aanzienlijke besparing dus!!! Vapen is ook nog 'ns veel beter voor je gezondheid dan continu roken, alhoewel je beter natuurlijk helemaal niet moet roken of vapen; dat is het allerbeste. Dit is echter wel het beste Alternatief...

Duidelijke website, snelle levering, goede kwaliteit.

Erg tevreden!!

Ik heb de Vaporesso Zero aangeschaft. Nog nooit eerder gebruik gemaakt van een e-sigaret dus geen idee hoe het allemaal in zijn werk ging. De Vaporesso zero is zeer gemakkelijk in gebruik voor een beginner zoals ik. Tot nu toe ziet het er naar uit dat het ook erg zuinig in gebruik is, dus zeker de moeite waard. Kwam keurig de volgende dag binnen in een nette verpakking. Ben heel tevreden!!

Snel en goed!

Na lang zoeken eindelijk gevonden wat ik nodig had! En dat Zelfs de volgende dag al in huis! Super!

Oke

Service is prima maar mijn vape pen van aramax zit na 1 dag al schuren in lijkt mij dat dat niet kan en mag

Het is gewoon altijd goed

Duidelijk + zorgvuldig + breed aanbod + intuïtief bestellen + consequente berichtgeving + altijd op tijd = tevreden klanten

Always quick, correct and on time.

Excellent

Levering door Post.nl niet gelukt

Moest mijn pakket ophalen bij post punt. Volgens ppost.nl was het niet gelukt om te leveren bij mij, terwijl ik was de hele dag thuis gebleven voor.

Bijzonder

Snel in huis, goed gevarieerd aanbod, eerlijke prijzen en gratis levering. Niks op aan te merken. Ben niet voor niks overgestapt op deze webshop voor al mijn vape benodigdheden.

Snel in huis

Prijzen redelijk en levertijd vrij snel

Prijzen redelijk en levertijd vrij snel

Overzichtelijk. Gauw geregeld

Helemaal top!!!!

Super !!!! Altijd volgende dag in huis, site makkelijk en overzichtelijk, nog nooit iets mis gegaan

Altijd snelle en goede levering,en natuurlijk de kwaliteit en prijs verhouding

Alles goed en snel geregeld als er iets niet goed is Goede service Prijskwaliteit Uitgebreid assortiment

Cairostraat 64

3047 BC Rotterdam