Uitstekende communicatie rondom levering

Vlot en klantvriendelijk

Super service, snelle levering, goede prijzen!

Service is super! Telefonisch goed bereikbaar. Levering is snel, artikelen goed verpakt. Nog niks beschadigd binnen gekregen. Prijzen zijn fantastisch, veel goedkoper dan de esmoke shop in mijn omgeving!

Ruim assortiment en snelle levering.

Prettige, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website. Ruime keuze, goed assortiment. Geen verzendkosten, ook niet onder de 20 euro, én ook nog heel snel! De liquids zouden ietsjes goedkoper mogen, ik vind de Miller aan de dure kant.

Goede service klantvriendelijk

Echt super geholpen door jullie en netjes een mail gehad dat het binnen was, bedankt

Uitstekende service, vriendelijke medewerkers!

Nu reeds een paar keer zowel de winkel als het afhaalpunt bezocht en iedere keer is men even vriendelijk en neemt men de tijd om je goed te helpen.

Niets op aan te merken

Helemaal niets geen op of aanmerkingen, alles altijd snel binnen na online bestellen en in de winkel ook netjes en correct behandeld. Dikke prima!

Sneller kan niet.

Snelle levering en goede service

Prima spullen goede kwaliteit

Goed en betrouwbaar!

Fijne shop ik ben hier al jaren klant. Groot assortiment en originele merk goederen. Je wilt toch veilig dampen. Snelle en kostenloze levering. Top.

Fijne webshop

Lekker goedkoop

netjes geleverd

alles was goed

Recommended site

Fast, exellent service

• Ajánlnál minket? Yes

Snel en goed

Snel binnen voor een mooie prijs

zeer goed

snelle service goede kwaliteit en ook nog eens goedkoop

Great

Fast delivery and good products

Makkelijk te bestellen !

Wanneer je besteld is het de volgende dag thuis!

Gratis verzending en altijd voldoende voorraad

Snelle verzending, nog gratis ook. Uitstekende klantenservice, en mocht er een artikel niet op voorraad zijn, ( gebeurt bijna nooit)krijg je via de mail een berichtje als het weer aanwezig is.

Prima e-líquid voor goede prijs

Bij Zwoofs ontdekt dat zij goedkoper waren en dus uitgeprobeerd. Prima e-líquid gekocht, goede smaak en damp en dus goedkoper. Snelle verzending.

Pods op voorraad en snel geleverd

Altijd alles op voorraad en levering op tijd

Bestel er graag. Goede service en kwaliteit

Goede snelle service

Duidelijke website zo houden TOP

Super goed en snel geleverd

Gewoon weg top geregeld

Cairostraat 64